Ebrucar ezooezz ben de karar veremedim 37+2de yani haftaya kontrolde sezaryen demezlerse normali beklicez. Burç konusunda umut kalmadı iki ucu b.klu değnek ya aslan ya başak bekleyip göreceğiz 🥲
Razismom Nzlelms ayyy benim oğluşum da ya başak ya terazi olacak, ama muhtemelen terazi Eylül sonu bekliyoruz… Erkek terazi nasıl acaba bilginiz var mı.. 🥰
Ceydanatishka Makbule_199110 Merhaba bizimde aynı doğum 30 kasımm kız bende merak ediyorum ne olacak diye 😂😍❤️
Ceydanatishka Makbule_199110 evett 😅😅 ay dün ve bugün bel popo kasık ağrılarım çok var sizinde öylemi 1 bucuk ay önce düşük önleyici proluton iğne vurulmuştum ağır bi iğne ondan olabilirmi yoksa 23 haftalıklar böylemi
Ceydanatishka Seray11ay benimde aynı tarihh 😍 benimki kız sağlıkla kucağımıza alırız inş sizinki ne bide ben erken gelip akrep olmasından endişe duyuyorum dilerim yay olur
Seray11ay Ceydanatishka banada kıza benziyor dedi ama erkek hissediyorum 🙈 sağlıklı olsunda insllh. Aynı gün olunca merak ettim sizinkini
Makbule_199110 Ceydanatishka inanirmisin 2 gundur benimde kuyruk sokumu agriyor seninde duyunca rahatladım biraz bende öyleyim leke bebekde hareketsizlik hissedersek kötü Allah korusun 😊
Ceydanatishka Makbule_199110 Allah korusun canım şükür lekelenme yok galiba büyümelerinden kaynaklı bu ağrılar genişlettikleri için dokular böyle oluyordur heralde 🙏🏻❤️