ZeynepDuru17 dogurangaplumba aferin kanka iyi yaptın yetişmekle kalmayıp benden bir gün önce doğurdun 😂🤣🤣🤣
Yektaruken SevdaU27 merhaba kız mı erkek mi benimde kız sanırım yay olacak bi bilginiz var mı nasıllar etraftan 😀
Ebrucar ezooezz ya ben de sezaryeni burç için düşündüm ama kaderiyle oynamış gibi olmaz mi öyle olunca da
Yesimdeniz Ebrucar aynen öyle kendimden biliyorum bi yay burcu olarak söylediklerinin hepsi var bende
Ebrucar Yesimdeniz ben de yayım çocuğum da yay olsun istedim ama size nasipmiş ☺️ sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Nzlelms adm terazi ya da başak 😇 terazi olursa daha mutlu olurum çünkü yükselenim terazi. Eşimin de yükseleni başak 🙃 başakburclarina lafım yok ama biraz titiz ve ayrintiya dikkat veren yapida oluyorlar. Terazi iyidir 😉
Razismom Nzlelms ayyy benim oğluşum da ya başak ya terazi olacak, ama muhtemelen terazi Eylül sonu bekliyoruz… Erkek terazi nasıl acaba bilginiz var mı.. 🥰
Yesimdeniz Ebrucar amin canım inşallah benim 2 kızım yay 1 kızım akrep 1 oğlum terazi en son küçük minik kızım aslan burcu daha 10 günlük🥰
Makbule_199110 Seray11ay kiz canim saglikla alalim insallah bebeklerimizi senin cinsiyeti ne bebeginin
Ceydanatishka Seray11ay benimde aynı tarihh 😍 benimki kız sağlıkla kucağımıza alırız inş sizinki ne bide ben erken gelip akrep olmasından endişe duyuyorum dilerim yay olur