gktgmom Kızlar yenidoğan bebek için astronot tulum mu tercih etmeliyim yoksa mont mu almalıyım kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum 🌸
Balyanaklikoalam gktgmom bence astronot kış bebeği olacaksa en mantıklısı çünkü komple sıcak tutuyor mont sadece üst tarafı sıcak tutuyor ilk kızım yaz bebegiydi ona rağmen sonrası için astronot tarzı kullandm çok daha iyi okuyordu
Aylaa123 gktgmom astronot aldım dışarıya çıkarken giydirmek için zaten giyeceği 2 3 ay birde peluş kalın tulumlardan aldım dışarısı için
canvecanan gktgmom kızıma astronot kullanmıştım dışarı çıkardığım zamanda üşümüyordu nasip olursa oğluma da alacam
Mery6619 gktgmom ben astronot tulum alıcam kızımda anaokuluna basliycak götürüp getirirken giydiririm korunaklı olur diye düşündüm
gktgmom Balyanaklikoalam iki tane peluş astronot tulum aldım birde peluş mont aldım ama şişme de almalı mıyım sizce
gktgmom canvecanan peluş mu kullandınız yoksa şişme astronot mu bazı kişiler bebek içinde çok sıkılıyor diyor kararsız kaldım iki tane peluş aldım
Aylaa123 gktgmom benim bir tanesi peluş bir tanesi şişme 2 tane aldım kullanmaya başladığımda yeterli görmezsem alırım ama yeter diye düşünüyorum şişme olanı çok soğuk olduğunda diğerinide yağmurlu serin havada giydirirm zaten puset örtüsüde soğuğu keser
canvecanan gktgmom peluşta kullandım şişme olanında da ama daha çok şişme olani kullandım valla ben hiç öyle birşey yaşamadım Gayet rahat ediyordu çocuğum
gktgmom Aylaa123 bende en iyisi mont değil şişme astronot bakayım o zaman şişmeyi biraz büyük alın diyorlar yastıklı olduğu için siz öyle mi yaptınız
Aylaa123 gktgmom evet ben biraz büyük aldım tam beden almadım zaten kıyafetlerle giydircez rahat sığsın diye etiketinde 3-6 yazıyordu ama öyle büyük değil ilk 3 ay rahat giyer sonra sığamaz bile 😂
Asilkaselg gktgmom bence ikisi de alınmalı bebek kıyafetleri çok değiştiriliyor kış bebeğine tulum çok kullanılır hava biraz ılıman olduğunda sadece mont giydirmeye de ihtiyaç duyarsınız
gktgmom Asilkaselg ben ikisinden de aldım ama şişme almadım hep peluş aldım şişme de bakayım en iyisi
gktgmom canvecanan biraz büyük alırsam içinde sıkılmaz diye düşünüyorum bende belkide küçük aldıkları için öyle olmuş olabilir