esdemiralay Nerminumay Mide yanmasından ölüyorum o derecede şuan 😂 günde kaç tane soda içtim sayamadım bile.. Ödem henüz yok ama ayaklarımda akşamları hafif şişlik oluyor. Tek problem hareketlerini aşırı derecede kasıklarımda hissediyorum yatarken korkutuyor beni 🥹 sizin nasıl gidiyor bir de cinsiyeti ne bizim kız
Nerminumay esdemiralay bizim de kız 💕 yanmalar bende de çok fazla ödem başlamadı hareket de bazen çokkk ediyor bunaltıyor bazen de dürtüyorum hiç kımıldama olmayınca 33. Hafta itibariyle sanki bi tık kuvvetlendi ama azaldı hareketler hazırlıklar ne aşamada sizin 😅 ben kendim 7 aylık olduğum için hemen hemen tamamladım bez kaldı sadece 😅
dmla_ Wish oy kader ortağım az kalmış Allah bir avazla sağlıkla aldırsın evladımızı kucağımıza inşallah
Sema3425 1_papatya 34 haftadayım riskim yok ama ağrılarım biraz var bide benim bebekte 28 den itibaren başı dönmüştü normal görünüyor
Sema3425 1_papatya ınşallaah 36 37 de doğum yapmak istiyorum açıkçası ınsaşşah sağ Salim kucağımıza alırız
yokusbebek Ask_ Ben eşimle dalga geçiyordum. Ultrason fotoğrafı dahi sana benziyor. Doğum tarihi de aynı olursa feci kıskanırım dedim. Gerçekten öyle oldu. Doktorumuz 15-16 Eylül gibi uygun mu dedi. Olur dedik. 16 Eylül, 39+0. Babasiyla aynı olacak🩵