Mugi Bugün gittim kontrole normalde 37+5 im 16 günüm vardı ama açıklık var haftaya kadar doğurursun dedi belirsiz bir şekilde beklemedeyim
Sevcan62 1gamze 35 den beri az sizin erkenmis biraz havuç suyunun çoğalttığını duydum deneyin isterseniz doktor bana artık sonra geldiğimiz için yapacak bir şey yok çoğalmaz dedi
Biranneikievlat22 Ysmcrs son 32 yazıyor ama dediginiz gibi yapmaya denedim zar zor ayagımı atabildim 35 haftalıgız şuan bakalım
Helbestt Kubosh ben de öyle dedim annemi 36.haftadan yanıma getirttim şu an 39.haftayi doldurmuş hala tık yok perperisan bekliyorum 😃
Kubosh Helbestt sezeryan olacağım icin ben 38 hafta ideal ya bide kova burcu olmasina izin veremem 😂😂😂😂
Miniklerinannesiyim Ysmcrs ilk cocukta veya normal dogumda ne zaman dogacak merakı oluyor sezeryan olucam uygulamaya göre 137 ama 15 gun önce alıyorlar 🥲
Sumisali_ Ysmcrs uygulama 94 diyor ama ikinci sezaryen olacağı için sanırım gün verilir 94 ten daha önce olur gibi. 🤗
saranin_anasi Sumisali_ biz daha en baştayiz 246 gunumuz var daha 😅 benimde ikinci sezeryanim olucak Allah nasip ederse ikinciyi normal doğurmak istiyorum sezeryanla değil