Sevcan62 Ysmcrs benimde öyle çok fazla büyük tuvalet ihtiyacı oluyor bende kaslar gevşiyormuş ondan oluyormuş
Seray11ay Ysmcrs 117 gün kaldi 23+2 günlük şuan. Ani kasilmalarim oksurunce kasıklarım çok ağrıyor. Belim kırılacak Sanki. Erken doğum belirtisi olabilir mi acaba bunlar 🥺
Ysmcrs Seray11ay benim de o haftalarda kasılmam olmuştu progestan vermişti doktorum doğumu engellesin diye
1prenses1prensannesi__ Seray11ay Benimde 23+4 benimde öyle oluyor dün gün boyu sancı vardı kramlar falan karnım çok sertleşiyor ve ağrı yapıyor anneme sordum normal dedi kaç kişiye daha ama içim rahat etmedi bu yorumu gördüm aramızda 2 gün var biraz içim biraz rahatladı
tulayyarsln Uygulamaya göre son 47 gün. Şuan 33+2 haftalığız. Erkek bebişimiz. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz hepimizi kolay doğumlar nasip olsun 🤲🏻🌸
Kuboss-98 gonulmusic ay hayırlısıyla bakalım inşallah , bugün annemle evde de baya temizliğe giriştik . Koltuk falan siliyorum 😄 bu gece dogururum sağlıklı sıhhatli innnsallah
Seray11ay Ysmcrs bı kaç gün sonra kontrole gidicem Dr söylerim bakalım ne önerecek canm. Diğer gebeligimde böyle olmamisti