dogakartal Momellaa var canım bende çatlamanın tam 10. Günü çok silik gördüm kan verdim 2 gün sonra 144 çıktı 2 gün sonra 368 şimdi kese için gün sayıyorum 🌸
Momellaa dogakartal ben 2 gün önce kan verdiğimde değerim 2.2 di ama o yüzden umutlanmak istemiyorum korkuyorum artmışmıdır ki
Senonif Momellaa bence hem yarını bekle hem de yarın gitmeden yine bir test yap bakalım yine çıkacak mı ? İnşallah çıkar kanda da çıkar çok amin
Momellaa Senonif bencede bekliyim bakalım ya olmazsada sağlık olsun Allah hayırlı zamanda hayırlısını verir inşallah
Momellaa Yes_mom0 kanım şimdi 7 cıktı aşırı bir iştah artışı bel ağrısı gögüs hassasiyeti kasıkta iğne gibi batma yorgun hissetme ve krem kıvamında akıntı var oğlumda doğurana kadar hamileliği hissetmemiştim şuan böyle bakalım hayırlısı olsun
Yes_mom0 Momellaa sağlıkla ilerlesin inş soyledigin herşeyin ucu ucuna herşeyi var birde +kabızlığım da var bakalım hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲♥️
Momellaa Yes_mom0 amiin kabızlık bende doğumdan sonra hep kaldı oyuzden onu belirti Olarak yazmadım ama ilk gebeliğimde kabız olmuştum çok kötüydü