Öncelikle herkese merhabalar kızlar ancak buralara gelebildim hepinize enerji moral versin diye yazmak istedim doğum hikayemi ☺️ 38+1 de oldu doğumum 1 gün öncesinde doktor kontrolüm de 4 santim açıklık olduğunu söyledi dpktor Seni bu şekilde eve gönderemeyiz Yatışını yapmamız gerek dediler Ama ben sancı hissetmediğim için eve gidip sancıımı çekip öyle gelmek istedim Eve geçtim bol bol yürüyüş yaptım merdiven çıktım Ama maalesef hiçbir şekilde sancı gelmedi Kayınvalidem de yanımıza almıştık Akşam oldu baktık hala sancı yok uyuyalım dedim Öylece uyumuşum Sabah saat 8:00’de uyandım sıcak duş aldım evimi toparladım Yine sancı yok Her ihtimale karşı hastaneye gidelim dedik Ki iyi ki de gitmişiz acilden giriş yaptım 7 santim açıklığım vardı Beni hemen doğumhaneye aldılar yatışımı Yaptılar Odaya aldılar kıyafetimi giydirdiler Yedi santim açıklığım var ama Hiç sancı yok Nedeni de Bebeğin kafası hafif yukarıdaymış Ebem sağ olsun çok ilgilendi benimle Hemen egzersiz yaptırdı yürüyüş yaptırdı bebeğin kafası tam yerleşsin diye Son yarım saat kala şunu sancı aldım Zaten suni’yi alır alır almaz Sancım sıklaştı ve ıkınma Hissi geldi 3 akınmam la Bebeğin çıkması bir oldu 3 400 doğdu Gaziantep Şehir hastanesinde yaptım doğumumu Çok çok memnun kaldım Ebem çok iyi çok tatlı birisiydi Rabbim iyi insanlara denk getirsin Sizlere de kolay doğumlar diliyorum❤️❤️