Prmas61 Bebegıme Ahmet ismini koyucaz fakat ilerde o isimle dalga gecerlermişş merak ettim etrafınızda böyle bir durumla karşılaştınız mı
Yasss11 Prmas61 aaa neden dalga gecsinler etrafimda ahmet isminde bir sürü cocuk war bence modası gecmez isimler ahmet mehmet
Momybaby Prmas61 genelde bu tarz isimlerin yanına yeni isim koyanları duydum , bi yakınım Mehmet Ayaz koymuştu mesela 🤷🏻♀️
perihankrkya Prmas61 benm esimin adi ahmet kardesimin adi ahmetcan hic de gecen olmadi duymadm da ahmet ismi cok guzel bir isim 😇genelde benm ismimle dalga geçerler 😂
1_papatya Prmas61 ben karşılaşmadım ayrıca tuhaf tuhaf isimler koymaktansa böyle isimler koymak çok daha güzel bence benimde oğlum olacak bizde buğra koyacağız inşallah çevreme söylediğimde bulut rüzgar gibi isimler söylüyorlar bu tarz isimleri sevmediğimi söylemekten dilimde tüy bitti küçücük bebeğe buğra diye mi çağıracağız diyorlar
gizem3435 1_papatya Buğra ismini ben de çok beğeniyordum ama anlamı pek hoşuma gitmedi. Araştırdınız mı ?
bahadircocugum Prmas61 olur mu oyle sey ya. Peygamber efendimizin ismi bir de dalga geçen kendine baksın. Şaban, Recep,Osman Türk filmlerinde hep dalga geçerler bu isimlerle. Oysa ki hepsi peygamber ve sahabe ismi. Dalga geçen her dönem olur. Günahları boynuna.
Busraycdag Bende Veysel karan birakacam herkes eski diyor ama takmıyorum başkalarını ne düşündüğünü boşverin bence 🥰
Melekabdullah Prmas61 Peygarimizin ismi kadar guzel bi isim olabilrmi dalga gecenle obur dunyada dalga gecerler aksine cok guzel♥️
Hamileanne Prmas61 Ahmet ismi çok güzel çok naif bir isim asla dalga geçilecek bir isim deil Ahmet ve Muhammed ismine bayılıyorum
Moonfaced Prmas61 Ahmet ismi benim çok hoşuma gidiyor valla üstelik Ahmetler yakışıklı çocuklar oluyo genelde niye dalga geçilsiin
Prmas61 Moonfaced burda bir arkadaş israrla dalga gecerler diye tutturdu bnde sormak istedim bana da çok saçma geldi açıkçası neyse☺️
1_papatya Prmas61 genç deve demek ama dinen koyulmasında bir sakınca yokmuş hatta imam nikahımızı kıyan hocaya sormuştum o da bşr sakınca yok dinen dedi bizim de içimize başka isim sinmeyince bizde Buğra koymaya karar verdik
cLearQueen Prmas61 yok kız en güzel isimler eski isimler neden dalga geçilsin hele ahmet mehmet ayse fatma bunlarin hic modasi gecmez benim cok ogrencim var o isimlerle hic ama hic gormedim dalga geçildiğini
zeynosileannis Prmas61 Dalga geçilecekse yeni isimlerle geçilsin o kadar değişik şeyler var ki. Ahmet çok güzel bir isim ister tek ister yanında bir isimle olsun asla da modası geçmiyor
cLearQueen zeynosileannis kesinlikle katılıyorim. Ornek vermek isterdim de burda birinin cocugunun adıdır falan hic giremicem o toplara 🤣