Alpmom__ Nairinoo 3. Gün sonunda kendiliğinden geçti. Baktım adet sökülmedi ilaçların etkisi zannettim
Alpmom__ Nairinoo bu aralar tekrar deneyebilirsin 15 gün iyi bir süre çünkü varsa çıkar şuan. Çünkü ben yaptığımda ikisi de kırmızıydı çizginin
Nairinoo Alpmom__ bir yanım yapmak istiyor bir yanım istemiyor korkuyor çalışıyorum kuzucum gece eve gelirken bir anda servis kokmaya başladı migdem bulandı eve çıktım böyle gözlerim karardı söylemesi ayıp biraz kustum rahatladım öyle uyumuş kalmışım buda bir belirtimidir sence
Nairinoo 1begonya umarım vardırda bugün ki yaşadığım tüm kötü şeylerin üstüne ilaç olur bana yaralarımı sarar 🥲
1begonya Duruxxx peki öğrenene kadar test yapıp negatif gördün mü yaptıysan da lekelenmeden sonra kaçıncı günde yaptın canım. Çok sordum kusura bakma lütfen bende çok meraktayım
Duruxxx 1begonya yok yapmadım hiç test olanak vermedim çünkü , çok iyi anlıyorum seni o yüzden hiç sorun yok istediğin her soruyu yanıtlarız :)
Nairinoo 1begonya çalışıyorum revire gittim durumları anlattım hemen kan ver emin olalım yoksa çalışmanda riskli olabilir falan dedi hemşire
Kur Alpmom__ canım anlattığını yaşıyorum ben şuan adetime 5 gün var çamur gibi geliyor böyle kahverengi seninde öyle miydi
Zehra-55 2 gün sonraydı, kanamayı görünce regl oldum dedim sonra içime doğdu test yaptım çifti gördüm