Elsa57- Kızlar güvenilir ve uygun ay birde tadı güzel çikolata yapan sayfa biliyor musunuz ? Doğumuna 28 gün kaldi gösteriyor uygulama belki daha azdır hala almadım önerilerinizi bekliyorum fotoğraflı yorumlar olursa da harika olur aslında 🧡
fairytale_ Elsa57- instgramda lunacikolata var bakabilirsiniz ben ordan almayı düsünuyorum birde trenyolda angel gift chocolate var ordanda yigenime almistik orayada bakabilirsiniz iki sayfaninda guzel cikolatari ve uygun
tgc_kiz6 Elsa57- kesinlikle öneri oalrak sunduğum sayfa mükemmel ben Instagram sayfasindan bebekcikolatasi adlı sayfadan aldım hem çok taze hem de tadı muhteşem benimde Salı günü doğumum olacak o sayfayı öneririm ama şuan Instagram’da sıkıntı var o zamana kadar duzelirse oradan alabilirsin
myavocado Elsa57- ben kakao ağacı diye bir yerdne aldım, hem Instagram’da hem kendi sitelerinde hem de trendyolda satışı var. Ben çok beğendim, trendyoldan sipariş etmiştim, fiyatı da uygun
Elsa57- fairytale_ angele baktım şimdi beğendim ekledim listeme teşekkürler tadı kötü demiş bazıları sen beğendin demi yani yenmeyecek gibi de değildir bence ama
Elsa57- tgc_kiz6 ay merak ettim ama insta sorun şuan bir kaç güne vericem siparişi doğum 28 gün diyor ama belli olmaz 🫨😅🐣
myavocado Elsa57- bir tanesine tadına baktık eşimle şu şey var ya kırmızı minik kutulu Ülker çikolata klasik aynı onun gibi sütlü, ahım şahım değil ama normal çikolata
fairytale_ Elsa57- biz aldık canım gayettde guzeldi abartılı guzeller zaten cok pahali ama yenmiyecek bir cikolata degil bende ordan yada diger dedigim siteden alacagim