1PrensAnnesi___ 26 haftalık gebeyim neredeyse 1 aydır sabahları bacağımda baldır bölgesinde sürekli dayanılmayacak kramp oluşuyor. sonra geçiyor tabi ama ben çok sıkıldım bu durumdan doktoruma daha danışmadım geçer diye düşündüm ne yapmam lazım
Nur_acikgozer 1PrensAnnesi___ aynı şikayet bendede var 30 haftaligiz yaklaşık 1 aydır yaşıyorum doktor magnezyum eksikliğinden dedi takviye verdi bakalım yeni başladım
Reyhant 1PrensAnnesi___ bende aynı durumu yaşıyorum 26. Haftadayim bir haftadır kramp giriyo magnezyum eksikliğinden olurmuş bir aydır da magnezyum kullanıyorum sanırım ekstra maden suyu ve magnezyumu yüksek olan besinler tüketmemiz gerekecek
Kubraalp67 Doktorunuza danışın magnezyum ilacı versin. Kızılay Erzincan maden suyunu için hem magnezyumu yüksek günde 1 kere içiyorum ben kramplarım bitti rahatım çok şükür. Bir de günde 1 tane de olsa muz yiyin.
1PrensAnnesi___ Kubraalp67 muz hergün tüketmeye çalışıyorum maden suyunu bilmiyordum doktoruma danışayım teşekkür ederim
Kubraalp67 1PrensAnnesi___ rica ederim maden suyu günde bir kere öneriliyor bana çok faydası oldu mideye de iyi geliyor.