fairytale_ Tgbnr daha yıkamadım ama uni baby sivı deterjanindan alip makinada hassas derecede yikayacagim
Suhedaksy Tgbnr dalinin deterjanını ve bahar ninisi yumusatıcısını aldım beyazlar renkliler olarak ayırdım 30derece 800 devirde yıkadım batanıyelerını dış yünlü giyimini bir yıkadım
nurdangg Beyaz, renkli ve açık renkli olarak ayırıp 30 derecede 1er saatlik programda yıkadım. Tozlu ufak tefek lekeli olanlar da temizlendi. 28de yıkadım şu an 37 dolmak üzere çekmeceyi ne zaman açsam tertemiz mis gibi bebek deterjanı kokuyor hala🫠
Tgbnr nurdangg ben 34 haftadayim bu hafta yıkamayı planlıyorum inşallah Allah sağ salim kucağınıza Almayi nasip etsin inşallah 🙏
Damlakhrmn Ramerya ben e bebeğin kendi markasını kullanıyorum alerji yapmadı bebişte kullanmaya devam edeceğim 😊
blovec Tgbnr ben toz deterjan pek sevmiyorum o yüzden sabun tozu vs yerine green clean sıvı deterjan yumuşatıcı tercih ettim renkli beyazlı ayırdım günlük programda 800 devirde yıkayıp ütüleyip kaldırdım kurutmaya atmadım küçülür diye korktum biraz 🤭 hala mis kokuyorlar
fairytale_ Tgbnr ben arastirdim biraz en iyi marka olarak uni baby var icerigi temiz birde mustela cok iyi 1. Sirada ama cok pahali onu her zmana alamam bu yuzden uni baby sectim🥰