Rumuz36
Elbette yaptırmalısınız şeker nasıl sonuçlar doğuruyor doktorunuzdan bilgi edinin , gebelik öncesi insülin direncim olduğundan dolayı ölçüm cihazı alıp ölçümlerime başladım ve ilerleyen haftalarda şekerim yüksek çıktı hastanede normal çıkıyordu şaşırtıcı şekilde ama evde takip gerekli 24 haftaya kadar diyetle bir şekilde geldim şeker olduğu için yükleme yaptırmayı gerek görmedi doktorum şuan 25 haftamdayım iki ayrı insülin iğnesi kullanıyorum açlıklarla başa çıkamıyoruz artık orantısız şekilde artıp azalıyor.
Bir saniye olsun şeker yüklemeyi gereksiz görmedim , veya insülin kullanmak istemiyorum demedim bebeğim için en iyisi hangisiyse harfi harfine uydum bebeğinden önemli hiç bir şey yok.
Şuan açlık ve tokluklarım rayına oturuyor bana insülin iğnesinin veya diyetin veya şeker yüklemesini ne gibi zararı oldu veya bebeğime aksi halde yararı oluyor şekerim düşüyor bebeğimin su fazlalığı , ileri hafta , veya orantısız kilo alımı erken doğum gibi üzücü bir çok şeyin önüne geçmiş olduk.
Ben şeker yüklemesini karşı olanları anlamıyorum , insülin kullanmak istemeyenler bile var neye göre anlamıyorum anlamıyacağım da şekeri yoluna sokma imkanı varken direniyorlar neye göre doğum sonrası küvözde yatan bir çok bebeği ve nedenleri görseler asla böyle düşünceye kapılmazlar.
Hastanede verdiğiniz kan değerleri güzel deyipte ölçüm yapmamazlık yapmayın 16. Haftamda başladım ve 6. Haftamda bulantı istifralarım başladı beslenemedim derken şeker çıktı diyet yaptım insülin kullanmama rağmen hala diyet yapıyorum ve aç geziyorum.
Benim şahsi düşüncem şeker yüklemenizi yaptırın sonrasın da ah vah etmeyin.
Şekeri olan kişide kendini anlamıyor malesef herkese gösterdiği etki çok farklı arkadaşımın şekeri yükselince ensesinden tutan bir ağrı yaşıyordu ilk haftalar 170-180 şekerim çıktığı halde bende gram ağrı olmuyordu.
Şeker yüklemesi yaptıran onca tanıdığım yakınım var hangisinin bebeğine birşey olmuş hiç birinin asıl yükleme yaptırmayı şekerden bir haber olanların bebekleri erken doğum , su fazlalığı doğum sonrası küvöz ani kilo alımı gibi üzücü durumlar yaşıyor.