birmeleginannesi_ Marshmellom ilk bebeğimi kaybettim diye 9 ay bu gebeligimi zehir ettim simdi hastalandı direk diye çocuğumla kendime hayatı zehir edicem korkudan çok korkuyorum bı daha yasamaktwn 🥹🙁
Marshmellom birmeleginannesi_ hayır olmaz bişey aklınıza kötü şeyler getirmeyin.emin olun şuan tüh sağlığınız önemli bunları düşünerek yıpratmayın.bu değerlerin hiç bir anlamı yok inanın.
birmeleginannesi_ asude456 9 haftalikti canım kalbi durdu bı anda karnimda herşey güzel ilerlerken sebebi belli değildi 🥹
birmeleginannesi_ edasaribek inşallah canım düşmeye başladı da inşallah son bulur tamamen antibiyotik tedavisi görüyor cumaya kadar gorucekmis
birmeleginannesi_ Sergul1425 iyiyiz Allah’a şükür bebeğim 🥹 bugün çıkarttık Allah’a şükür.. bı işitme testinden gecemedik işte oda 15 inde çağırdılar inşallah geçer bı ondan korkuyorum 🥹
Sergul1425 birmeleginannesi_ iyi çıkmanıza sevindim. biz işitme testinden 3 kere kalmıştık sonra geçtik korkmayın ondan
tuzlulimoon birmeleginannesi_ gözünüzaydın ilk ve son ayrılığınız olsun inşAllah💓 Allahın izniyle düzelir yoğun bakımda yatan bebeklerden doğru sonuç için klinik bera testi istiyorlar 3.ayında. Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Sergul1425 birmeleginannesi_ yok yok korkma bizim de 3. geçti anne karnında su kaçmış dedi yapan kişi belki.öyle bişey olmuştur
birmeleginannesi_ Sergul1425 inşallah canım bide üçüncü gün direk 8 gün kuvezde kaldı bilmiyorum etkisi varmıdır ama ikinciyi yapan kaç gün kaldı falan diye sormuştu çünkü
Sergul1425 birmeleginannesi_ belkide onun da etkisi vardır ama geçer için rahat olsun Rabbım sana bağışlasın inşallah