babyUras_ birmeleginannesi_ korkma Allah’ın izniyle çabuk toparlar 🤲 oğlumda enfeksiyondan 1 hafta yattı küvezde antibiyotik tedavisi gördü çok şükür şuan 5 yaşında .
birmeleginannesi_ babyUras_ benimde bir hafta yaticakmis canım cuma günü inşallah cikicaz crp si düşmeye başlamış.. ama insan çok korkuyo tekrar olur mu bişey olur mu falan diye🥹
minik_kurabiyeee birmeleginannesi_ yok canım benim kızımın şekeri düşmüştü direkt kuveze aldılar 😢 çok zor bir şey kuvez ama oda evladının iyiliği için
minik_kurabiyeee birmeleginannesi_ ay evet çok iyi anlıyorum seniiii🥺😔ama hepsi onların iyiliği için 💖bak şimdi benim kızım 5 ay 14 günlük oldu teyzesiii 🥰 sende iyi düşün olumlu düşün sütun azalmasın🌸
minik_kurabiyeee birmeleginannesi_ postunu gördüğümden beri ediyorum canım 💜 sen içini ferah tut hemencecik iyileşip gelecek bebişinn🌸💖 anne karnında mı enfeksiyon kapmış nasıl olmuş ki
birmeleginannesi_ minik_kurabiyeee bilinmiyo ki doğum esnasında baya sıkıntı yaşadık ondan olabilir anne karninda olabilir doktora sorduk ama bilinmiyo
Cigdembiyik birmeleginannesi_ Allah’ın ıznıyle antibiyotık ona çok iyi gelecektir kuzum içini ferah tut rabbım çocuğunuzu size bağışlasın
birmeleginannesi_ Cigdembiyik amin canım düşmeye başlamış değerleri inşallah cumaya kadar geçer de kurtulur bebeğim artık
birmeleginannesi_ minik_kurabiyeee yok 24 saat sancı çektim açılma olmadı suniyi bebek kaldiramadi nabzı yavaşladı o yüzden acil sezeryana alındım
minik_kurabiyeee birmeleginannesi_ anladım canım çok çok geçmiş olsunn💖💖💖 bende sezeryan oldum İnşallah yavru kuşunla tez vakitte kavuşursunuzzz💖💖💖
Birmucize birmeleginannesi_ çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bebeğinize 🤲 sağlıcakla evine gelsin 🤲merak ettim doğum doktorunuz kimdi acaba