birmeleginannesi_ Kızlar merhaba biliyorsunuz 3 günlük bebeğimi enfeksiyondan hastaneye yatırdık bugün e nabzina girebildik eşimle ilk kan sonuçları bu şekilde çok korktum sizce nasıl geçer mi bunlar 😭 kalıcı bişey bırakır mı bebegimde 😭 geçer demi bu sonuçlar 😭 antibiyotige başlandı ama😭 kimisi yüksek kimisi düşük çok uçuk değil ama geçer demi 😭😭
yokusbebek birmeleginannesi_ Öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏼 Burdaki degerlere bakarak endişelenmeyin. Buradaki referans değerleri bebekler için mi yoksa yetişkinlere göre mi degerlendirme yapmışlar bilmiyoruz. O yüzden doktorunuzun yorumunu duymadan kendinizi üzmeyin 🙏🏼 Bebeğinizin ve eşinizin sizin gucunuze ihtiyacı var 🌸 İnşallah hemen sağlıcakla kavuşursunuz 🤲🏻
Nhrr birmeleginannesi_ çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲🏻 bebek değerleri belki böyle oluyordur bilmiyoruz ki inşallah antibiyotikle toparlar hiç merak etmeyin. Zor bir durum ayrı kalmak böyle olması dua edin bol bol. Onlar bizden daha güçlü dayanırlar emin olun.
Aerithma birmeleginannesi_ geçer elbette korkmayın. Benim bebeğimde de doğumdan sonra crp si yüksekti. Bizde bir süre hastanede kaldık ama çok şükür düştü çıktık. Korkmayın içinizi ferah tutun. Dua edin eğer emzirebiliyorsanız emzirmeye çalışın. Çok geçmiş olsun.
Sergul1425 birmeleginannesi_ yani değerler bebekler ve yetişkinler olarak değişir bnde oğlumu götürdüğüm de tahlilleri yüksek çıkmıştı İnternet den bakınca baya korktum doktora gösterince dedi bu değerler çocuklar için normal crp yüksek o da zaten antibiyotik veriyorlar düşer inşallah bebekler çok güçlüler dualarımız sizinle sağ salim kavuşursunuz inşallah
Veraamoms Çok geçmiş olsun salgına mı yakalandınız acaba? Merak etmeyin antibiyotik ile normal değerlerine ulaşır. Sadece biraz sabır evlat çok farklı evet ama şu an en güvenilir yer orası canım. Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip eylesin 🌸
birmeleginannesi_ Veraamoms değerleri çok çok mu kötü kalici bişey bırakır mı antibiyotikle geçer mi😔😭
Seliinkahya Allah bebeğinize şifa versin inşallah geçecek içinizi ferah tutun. Böyle üzülerek kendinize yükleniyorsunuz yapmayın psikolojinizi sağlam tutun. Şimdi her şeyin çaresi var böyle düşünün bebeğiniz çok sağlıklı bir bebek olacak.
Veraamoms birmeleginannesi_ yok canım içiniz rahat olsun sadece hastalıklara duyarlı bi bebek olur antibiyotik evet iyi bişey değil ama mecburi durumlarda kurtarıcı oluyor 🥺
Yasmncm birmeleginannesi_ antibiyotikle geçecektir vücudunda enfeksiyon var değerleri normal olmaz tabiki Allah şifa versin kuzucuga
Marshmellom birmeleginannesi_ canınızı sıkmayın lütfen.bebek olduğu için kan sonuçları çok yanıltıcı oluyor.kan grubu bile 6 aya kadar değişiyor.bunlara bakıp canınızı sıkmayın.bebeğinizin size ve süte ihtiyacı var.size bebeğinizi verdiklerinde hepsini unutun.ben kendi kendime böyle şeyleri kafama takıp zehir ettim hayatı şimdi aşırı pişmanım.siz öyle olmayın
Alpello Benim oğlum da anne karnında zatureyle doğdu crp si 135 ti korkmayın antibiyotik tedavisi uyguluyorlar sagsalim çıkar inşallah bebeğiniz sadece daha bebek ayrı kalmak zor oluyor bende kendimi çok yipratmistim şimdi hepsi birer anı olarak kaldı 6 yasindayiz 😊 çok geçmiş olsun
birmeleginannesi_ Alpello peki değerleri böyle miydi canım bana hepsi çok çok yüksek geldi sanki hiç dusmicek gibi 😭
birmeleginannesi_ Veraamoms iyi olsun da😔 rabbim korusun valla çok zor bebeklerin hasta olması ya için acıyor resmen 😔
birmeleginannesi_ Aerithma emziriyorum evde de sağıp götürüyorum ilk kez yanına aldilar emziremedim yeni sağıp goturuyodum bide biberona alışmış hemen ama kokumu unutmasin göğsümü unutmasın diye tuttum çekmedi kendini emmeye çalıştı yine kuzum benim çok güzeldi kokusu kucucuktu inşallah geçer de evimize gelir hemen 😔
Elamomy birmeleginannesi_ olsun ıyı olsunda canım bebek tahlilleri boyle gozukuyo hep kırmızı takılma Benım kızında böyleydi sorunda yoktu İlaçlarla toplar hemen Ağlama sutun kesilmesin
Aerithma birmeleginannesi_ inşallah en kısa sürede evinize geçersiniz. 🌼 Rabbim acil şifalar versin bebişinize. 🌼🙏🏻🧿
e_blue_sky_a birmeleginannesi_ hiç korkma bu kadar küçük bebek biberona alısmaz. Eve gelince istediğin ne varsa ona alışır. Güzel güzel emer yani rahat ol.
birmeleginannesi_ Yasmncm verdiler içeri girdim 15 dk falan sevdim kokladım sütünü verdim altını değiştirdim 🥹🥹