alyawong00 Karakurt 14 haftalığım bu ayın sonunda özele gidip baktırıcağım bakalım hayırlısı olur inşallah ☺️ eşim kız olmasını çok istiyor bnm için sağlıklı olsun yeter 😊😊
Karakurt alyawong00 biz bugün 9 haftalık olduk 2 tane oğlum var nasıp olursa ilk baş sağlıklı olsun tabi ama gönlümüzden kız geçiyor bide kız evladımız olsun istiyoruz ama nasıp tabi en önemlisi sağlığı yerinde olsun cinsiyet tabi sonraki isteğimiz
alyawong00 Karakurt tabi ki bir anne olarak ilk istediğimiz şey çocuğumuzun sağlıklı olması rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Pembemavi1  Bana da bakar mısınız 2 resim biri 12 hafta biri 13 hafta @Elamomy
CanNurdan MiracAlpinveUmutunAnnesi yaaa hayırlı olsun bilmiyordum senin hamile olduğunu ben kidste ki kalimbanne 😁 belli mi cinsiyeti
MiracAlpinveUmutunAnnesi CanNurdan Aa doktor erkek ihtimali verdi ama kesin değil dedi canım 😅 Sende mi hamilesin
MiracAlpinveUmutunAnnesi CanNurdan Ay Maşallah ya bi oğlun var zaten bide kız 😍 Benim de hayalim o yönde ama bakalım
MiracAlpinveUmutunAnnesi CanNurdan 13 hafta bugün tam şimdi doktor bekliyorum bi ihtimal verdi zaten ama inşallah kesinleşmiştir
CanNurdan MiracAlpinveUmutunAnnesi Allah Allah içime hala kız doğuyor 🤷🏻♀️ benimki net soylemisti çikolata yiyip git bir dahakine