alyawong00 Cinsiyet tahminlerinizi alayım çok sabırsızlanıyorum gününü bekleyemiyorum çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye 🙈🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi alyawong00 Çok küçük dimi daha dayanamıyoruz ya valla bende çat diye çatlıcam artık 😅
Karakurt alyawong00 bu kadar merak ediyorsan karbonat testı yap kesin sonuç bi pet bardağa 3 kaşık karbonat koy sabah ilk idrarını da başka bir pet bardağa koy sonra karbonatın üzerine dök eğer köpürürse erkek köpürmezse kız oluyor 🤗denendı onaylandı
alyawong00 MiracAlpinveUmutunAnnesi şuan 14 haftalık bi arkadaşımın memleketinden dönmesini bekliyorum özele gidip cinsiyeti o öğrenicek akşamına da ufak bi boyamalı öğrenme videosu çekicez 🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elamomy Allahim inşallah bir tane oğlum var birde kızım olsun istiyorum inşallah sağlıklı olması önceliğimiz ama kız istiyoruz 😊
allhh_777 Elamomy Lütfen banada bakın benim son adet tarihine göre 12.1 olmam gerek ama geç döllenme olmuş 11.3
CanNurdan MiracAlpinveUmutunAnnesi yaaa hayırlı olsun bilmiyordum senin hamile olduğunu ben kidste ki kalimbanne 😁 belli mi cinsiyeti
Ezgi3535 Banada yaparmısınz cinsiyet tahimini yparmsınz 12haftalıktı ekran görüntüsü aldım videoya çektim şuan 16 haftaya gidicem, doktora