asyy Kızlaar yeni katıldım aranıza, aşılamamın 12.günü idrar testim negatif 🙁 çok mu erken yaptım böyle negatif olup pozitif olan var mı? Moralim bozuldu keşke kan vermeden yapmasaydım😕
1Anneadayiiii asyy inşallah pozitife döner canım bende aşılamanın 3.günündeyim Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🌸💖
asyy 1Anneadayiiii yaa testime baktım şimdi bariz belli 2. Çizgi ama kaymış gibiii çokk şaşırdım 🥺☺️ bakar mısın bi
Ozlmklc35- asyy test çatlatma iğnesinin etkisiyle yalancı pozitif olarak gözükebilir iğnenin içeriğin de hcg var çünkü kan en doğru sonucu verir çatlatma iğnesi kullanıldığında evdeki idrar testleri yanıltıcı olabiliyor
asyy Ozlmklc35- çatlatma iğnemin etkisi 8 9 . Gün gitmişti canım bunu sabah idrarıyla 12. Günde yaptım. Yinede kesin olması için yarın kan vereceğim
CansuP- asyy bende aşılamanın 12. Gününde test yaptım ve sonucum negatifti yarın kan testi yapacağım net sonuç kan testinde çıkacağını söylediler banada sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim ☺️
1Anneadayiiii Deryadry yanlış biliyo olabilir misin canım şuan aşılamamın 3. Günündeyim doktorum banada 12. Test yapmamı söyledi
1Anneadayiiii asyy hatta ben diyorum ki kendi kendime bu kadar sürede belli olur mu demek ki bi bildiği var doktorun yoksa niye öyle desin