Busrabnrby Merhaba kizlar iyi aksamlar 21 haftalik hamileyim karnim bole ciddi anlamda tas gibi oluyo bole ve karnimin ici agriyo resmen bu son gunlerde sik oluyo acaba bebek.hareket ediyoda o yuzden mi bole oluyo benim gibi olan varmi varsa yardim
Sonay Busrabnrby benimde bazen oluyo hareketlerinin yerinin değiştiğini farkediyormuş bence dönüyor yer Değiştiriyor olabilir
Ipekokanliya Busrabnrby ara sıra böyle olmasi normalmiş bebegin poposu ya bası gelirmis ondan da sertlik hissedilir dedi doktorum onun harici yine aynı şekilde bebek ara sıra toplanirmis ama eğer ki bu durum çok fazlaysa doktoruna şöyle . Ben dediğim de stres yapmicaksin demişti sende eğer yapıyosan daha dikkat et bebek.kasiliyo ve erken doğuma sebep oluyo dedi doktorum
Busrabnrby Sonay bende yer degistiriyor hareket ediyor ondan olfugunu dusunuyorum ama cok anlam veremedim
Etkaninannesi Karın sertleşmesi-katılaşması spazm oluyor. Benim de ilk aylarımda oldu, ilaç kullandım, dinlendim geçti. İhmal edilmemesi gerek bence doktorunuza sorun
Busrabnrby Etkaninannesi ben agrisinin hareket ettiginden dolayi oldugunu dusunuyorum ama sertlesme cok var ona bi anlam veremedim hergun oluyor net ve bi kac saat gecmiyo
Sonay Busrabnrby Ondandır ondan 😊 bendede oluyo eğer sancılı bi şekildeyse o normal mi bilemem Ama gerilme sertleşme falan oluyorsa Ondandır
SemihNur Arkadaşlar ben 2 sefer bu sebepten dolayı serum yedim müşade altında kaldım erken doğum riskiydi Rahimdeki sancılardan bebeğin tepkisi oluyor o müdahale edilmezse doğuma kadar gidiyor Oyüzden vakit kaybetmeden doktorunuzla bu sorununuzu paylaşın
Busrabnrby Ipekokanliya bolgesel degilki canim bole hem geriliyo hemde cok sert bana normal geliyodu ama ayni zamanda karnimin icinde bi agrida sezdim birazda o tuafima gittim