Ykselstner Merhaba kızlar 32+5 haftalık hamileyim canım çok fena buz istiyor bebeğime bir zararı olur mu benim gibi olan varmı 😔
Tmy Ykselstner canım mrb yazını yeni okudum ..benim kuzenim aynı senin gibiydi buzluların buzları kupaya doldurur oturup katır kutur yerdi ama çooookkk yanlışmış ..bebeği doğdu serdinç çocuk mosmordu 3aya kadar sanki nefessiz kalır gibi ..lütfen kendini ve bebisini düşün o minnaki.bundan sonra yeme derim ben 😌çok dikkat et kendine 😍💕🤰🏻👼🏻
FatmaSalamBayram Buzun ne zararı olacak ki 😋 Bende çok severim katur kutur yemeyi. Sadece bu dönemde bağışıklığımız çok zayıf oluyor aman hasta etme kendini dikkat et
humaninannesi61 Ah ah. Benim annem en küçük kardeşime hamileyken sürekli içi yanıyordu. Ya dondurma , ya buz geçiriyordu hararetini. Annem elinde hep buzla gezerdi katur kutur yerdi valla 😌 Ama o zamanlar yazdı şmdi havalar soğuk dikkat et canım😌
Ykselstner Valla bilmiyorum herkes çocuk doğduğu zaman hasta olur diyor o yüzden korkuyorum yoksayemesi çok güzel 😊
Momtobe Enfeksiyona dikkat et sıcak tut kendini abartmadan ye başıma geldi idrar yolu enfeksionu oldum katur kutur yerdim sonrada acısını cektim🙂