Kızlar 28 Şubat 2023 kürtaj oldum boş gebelik denildi . Çift rahimliyim . 1,5 sene geçti aradan yeni yeni 4-5 Aydır sıcak bakabiliyorum fakat hala tedirginliğim devam ediyor . Çünkü düşük yaptığımı lavaboda gelen pıhtıli kan ile kendim gördüm ve hala o anlar gözümün önünden gitmiyor. Kürtaj olduktan sonra bir süre lavaboya girmek bile istemiyordum ama mecburiyetten giriyordum . İlk zamanlar anksiyete haline gelmişti o anlar . Eşim çok istiyor Baba olmayı ben hep anlıyor saolsun ama bu aralar çok fazla dile getiriyor çocuk istediğini ve fark ettim ki benim hep bir bahanem var yok dış tedavisi yaptırayım ondan sonra yok tatilden sonra yok şu borç bitsin ondan sonra filan diye yaşımız 27 . Şimdi Dr dişimin tedavi ettirelim diyorum onu bekliyor ama her gün çocuk istediğini gün için de 3-4 kere tekrarlıyor. Yine aynı şeyleri yaşamaktan dolayı tedirginim evet bende istiyorum ama bu korkularımı nasıl yenecegimi bilmiyorum .
Bir de kendimi artık vasıfsız bir insan gibi hissediyorum . Sadece eviyle ilgilenen dışarı eşi olmadan çıkmayan artık konfor alanının dışına çıkamayan biri haline geldim . Sanki özgüvenimi kaybettim . Bunun eşimle alakası olduğunu düşünmüyorum. Cunki evdeki hesap bendedir istediğimi alırım hiç ses çıkartmaz elinden geldiğince yardım eder Saolsun . Benim bir mesleğim vardı evlenince ara verdim artık ona bile dönmek istemiyorum . Çalışmak istiyorum ama çok kolay vazgeçiyorum. Mesela eşime bir iş söylüyorum bana diyor ki “ Bitanem orda çok yorulursun bosver . ” Diyince hemen vazgeçiyorum . Yani benim ise niyetlenmemle vazgeçmem arası 1 dakika . Ben böyle bir insan değildim. Benim kendi sosyal hayatım vardı şimdi o da yok eskiden kendimle vakit geçirmeyi çok seven biriyken şimdi sevmeyen bir insan haline geldim . 1 tane arkadaşım var onu da eşim istemiyor ama ben yine de görüşüyorum. Haberi yok . Kız arkadaşımla 15 yıllık dostlugum var silemem .
Benim gibi bunları yasayanlar nasıl aştınız dertleşelim.