Gzn07 melike81_ net gibi konuşmadın sanki canım 🤔🤔burda ultrason resmi normalde 8 haftalık ultrasonda 9 haftalık çıktı emin olamadın gibi kusura bakma lütfen bu arada çok heyecanlıyım ondan
Seher05_ Hasret3449 hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da 16. haftayı bekleyelim dedi
Sevin21 melike81_ merhaba rica etsem bizede bakabilir misiniz 🌺 
MiracAlpinveUmutunAnnesi sacmalamakizim Aa öylemi hayırlısı olsun Rabbim sagsaglim kucağına almayı nasip etsin 😊
Seher05_ Hasret3449 amin canım benim inan jic fark etmiyor kız olsa erkek olsa kendi canlarımızdan bir parça merak işte 🥰
Cny34 @melike81_ [https://mutluresim.com/images/2024/08/04/z8IWXd.jpg] 18 haftayı bitirdik çatlicam artık sizce neee
Hasret3449 Seher05_ vallahi öyle yeterki sağlıklı olsunlar yeter canım 🥰yazarsın seninkide kesinleşirse ❤️
sevvalak melike81_ Ayy teşekkürlerr bir oğlum var inşallah buda kızımdır 💘 Allah herkesin gönlüne göre versinn
Feykuz melike81_ Canım benim burdan hep sordum herkes kız dedi bana bebeği görünce ama doktorum erkek bu dedi ve yumurtaları var gördüm bunu verdi bu erkek mi ama hala ısrarla bu kız diyen var Sizce de erkek değil mi? 😂🙈
Seher05_ Hasret3449 7 eylülde çağırdı yazacam mutlaka zaten belirtilerimiz de aynıydı 😂 doğum tarihimiz de