Nuraygltgn Papatya38 geçmiş olsun.kuru erik ve ılık limonlu ile çare buldum. Ya da 3-4 tane kuru kayısıyı akşamdan suya koydum. Sabah aö karnına suyu içip kayısıları yedim. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Aysehuli Papatya38 bu sorunu çok yaşamış biri olarak sana tavsiyem düzenli kefir tüketmen canım sonra ısladığın kayısıların suyunu içebilirsin sabah aç karna hafif sıcak su iç o da iyi geliyor
Sez Papatya38 kuru kayısı ye 5,6 tane 1 saate kalmaz rahatlıyosun bol su iç yedikten sonra ananas yiyebilirsin kuru üzüm kivi bunlarda rahatlatır seni ♥️
Shrydn Papatya38 kaysıııyla kurtuldum ben. İlac kullanmak istemedim ama cok feci kabızlıgım vardı. Suda icemiyorum. Her sabah ac karına kaysı yedim . Gun içinde de fazla kuru yemiş tuketdim
Pdr Kayısı suya koyup bir kaç saat sonra içiyorum kayısıları da yiyiyorum. Komposta yaptım karışık meyveli hergün bi kase içiyorum. Günde 2 litre su içmeye çalışıyorum. Bazen zeytinyağı içiyorum. Zamanla daha iyiyim.
Elvn Papatya38 sabah kalktgnda ılık 2 bardak su ustune kuru erik ve kuru kayisi ye canm tekrar 1 bardak daha su ic kurtulursn bn byle kurtuldm
Mervemim Doğal zeytinyagı varsa evde bir kaşık ilaç niyetine içebiliyorsan iç ve bir pamuga sürüp o kısma koy seni yumusatsın. 5 gün ec ye gidemedim en son bu yöntemle gittim.. kayısı kefir bunlar önemli ama kabız olduktan sonra onu cıkarmakta işe yaramıyorlar.. bunları düzenli kabız olmamak için tüketmek gerekiyor