Derya7753 Tictack ben hiç bebek odası almıycam zaten buyuyene kadar anne yanında park yatakta yatacak boşa masraf etmeye gerek yok diye düşünüyorum iki defa zaten herşeyin fiyatı uçmuş durumda. Genç odası alcam büyüdünde odasına geçer oraya alıştırırım.
elif475475 Tictack ben altı yavrulu yatak aldım çilekten. Gardolabı da aynı renk çilekten aldık. Hem gelen giden olunca yavru kısmında uyuyor hem de oğlum 1,5 yaşından beri onda uyuyor. Beşik de çok kullandık ama öğlenleri onda uyuyordu o da rahat oluyordu.
elif475475 Tictack mocha olması lazım bendeki 3,5 sene oldu ablam da 4,5 senedir kullanıyor. Biz çok memnunuz
Tictack Yeniyeniden yorumunuzu pek kötü bulmadım oda sizin fikriniz sonuçta hepimiz gökküşağının renkleriyiz❤️
yokusbebek Yeniyeniden Ne yapıyorlarsa buraya yazıyorlar derken? Size mi kaldı ne yazacakları? Siz bana sormuyorsaniz ne yorum yapacağınızı, onlar da size sormayacaklar :)
Yeniyeniden yokusbebek sanami kaldı benim kime cevap vereceğim.. benimle kalkmış ukala ukala konuşuyorsun sen kimsin
Momellaa Moonfaced bence ilerde bunun korkulupunu çıkarıp odasına koltuk bile yaparsınız genç kız yada delikanlı olduğunda çok şık duruyor