lilyum_ Bir_nazenin01 siddetli bel ağrısı var bende de göğüs ağrısı yok ama göğüs uçlarım acıyor. İnşaallah gebelik belirtisidir. Sen ne zaman kan verceksin
E6366 Bir_nazenin01 çok sevindim bende 4 ay önce meleğimi kaybettim sağlıkla kucağına al çok güzel bir gebeliğin olsun 🙏🏼💕
Zeyno800 Bir_nazenin01 canim konuyls alakali degilde Simdi bende sehir Adana hastnesi de genetik tahlil verdim. Bugun aradim sonuclar cikmis dedi. Bilgi aldigim bayan randevulu gel dedi tahlil icin. Sen randevulumu gosterdin
cansu_dgn Bir_nazenin01 hayırlı olsunn canım senin adına çoook sevindim 💗🌸 dualarında bizi de unutma artık
sutlukahve_ Bir_nazenin01 seninle daha önce de konuşmuştuk hep yazdıklarını goruyordum bu sefer olmuş cidden hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun bebeğine 🌸
Papatyacicegi Bir_nazenin01 maşşallah canım Allah sağa Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.😚❤️
Elif1989- Bir_nazenin01 masaAllah canim hayirli olsun seninle daha önce yazismistik bende bekledeym bakalim yumurtlamadan kac gun sonra test yaptin cikti?
Limonlukek21 Bir_nazenin01 hayırlı olsun merak ettim bi bakınayım yine o testten beri test yapmış mı diye 😅 hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsınız inşallah