nbhtdg 16 haftalık gebeyim erkek bebek bekliyorum en ufacık kokuya içim bulanıyor yemek kokusunu almak dahi istemiyorum sizin en fazla bulantısnız ne zamana kadar sürdü ne yapmam gerekiyor
BusZeyRas nbhtdg Şu an bulantılar yüzünden serum alıyorum 15 + 5 gün Bulantılarım hiç azalmadı tam tersi halsizlik yorgunluk bulantı kusma devam ediyor tatil deydik en yakın ilçe hastanesine gelip acilden doktor serum verdi ikinci Gebelm ilkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Hasret3449 nbhtdg canım benim de şu an çok zor geçiyor ama ben 12. haftadayım inşallah çabuk geçer 7 kg verdim hiçbir şey yemiyorum
Ebbruc nbhtdg bende aynı durumdayım , belki geçmiştir prilamı bırakayım dedim dün gündüz iyiydim ama gece mahvoldum kusma isteğinden mecburen tekrar başladım. 16+1 , önceki oğlumda 13.haftada bitmişti bulantım
dorukabioluyor Oğlum da 16 dan sonra yavaş yavaş geçti benim bıçak gibi kesilmedi bir iki haftaya rahatlarsınız tamamen.🌸
Hasret3449 BusZeyRas peki cinsiyet değişik mi ondan mı acaba benim de oğlum da fazla rahatsız olmadım ama şu an 12 haftalık gebeyim ve doktor kız dedi aşırı derecede bulantı koku hassasiyeti halsizlik hiçbir şey yiyemiyorum çok zor geçiyor inşallah çabuk geçer
Gizemiii BusZeyRas acile mi gidiyorsunuz bulantı olduğunda? Ben gittiğmde idrar testi istediler ve eve geri yolladılar 1 saat sonra gel diye gittiğimizde birşey yok diyip tekrar yolladılar..
Mirac2019 Merak etmeyin gün gün azalıp kaybolacak iştahınız artmaya başlayacak biraz daha sabır son haftalar
BusZeyRas Hasret3449 canım benim 12.haftada doktor bu bebeğime de kız dedi ilki de kızdı. İlkinde hiç bunları yaşamadım 1-2 kez kusmuşumdur. Halsizliğim bu kadar yoktu. Yolculuğa asla ama asla tahammül edemiyorum resmen bitik durumdayım. Yarın doktor kontrolüm var 16 ya 1 gün klıyor. İlaç isteyeceğim. Çünkü günlük hayatımı çok etkiliyor bu durum
Sematt Bende14. Haftadarım bulantılarım dahada ardı doktorum berdigi vitaminler mahfediyo beni su icemiyorum günde 1 litre ana bı zararı olurmu bebişe
Hasret3449 BusZeyRas sağlıkla gelsinler inşallah bebişler demek ki hiçbiri birbirini tutmuyor benim de bu ikinci kızım olacak ilkinde kusuyodum afedersin bunda kusmuyorum bu da kız😄
BusZeyRas Hasret3449 aynen canım ikisi kız biri farklı işte. Tatili yarıda kestik eve dönüyoruz allahtan yarın kadın doğuma randevu aldım bu haftadan sonra verr mi bilmiyorum ama bulntu ilacı isteyeceğim
Gizemiii nbhtdg bende 13+5iz şuan doktor erkek olabilir dedi 12 haftalıkken hala devam ediyor bulantım keşke bi çaresi olsa
BusZeyRas Gizemiii ilk defa gittim acile. Edirne Keşan daydık bu sabah tatil için anlattım çok bulantım vs var diye idrar istedi bir de serum verelim rahatla dedi çok şükür daha iyiyim doktor genç ve çok tatlıydı allahtan kanaman yok dedi
Hasret3449 BusZeyRas Allah yardım etsin gerçekten çok zor şu an ayaklarım yukarıda ve uzanıyorum o kadar halsizim ki kalkacak halim yok hiçbir şey yemiyorum😞
Gizemiii BusZeyRas gerçekten Allâh iyi insanlarla karşılaştırsın ben kötüyüm duramıyorum dedim geç uzan şuraya dedi
BusZeyRas Hasret3449 ben de öyleyim canım 3 saat sonrası eve kendimi zor attım. O kadar başım ağrıyor ki serum da yetmedi susuz kalmış vücudum sanırım yemek yemeyi geçtim su bile içemiyorum