bdlakbrn BusraA-K daha 10 haftalığız kuzum, muhtemelen özel sağlıkta doğum yapacağım Ayşe Seçil hocaya gidiyorum🌹
avukatanne1 BusraA-K muğladayım ben ama geçen sefer doğuma Denizli’ye gitmiştim çağrı güven hocaya denipolde yapmıştım. Çok memnun kaldım. Bakalım bu sefer de sağ salim doğarsa yine aynı şekilde yaparım
BusraA-K Busragoymen bizim bebeğimiz oldu. Allah sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼♥️🥹
BusraA-K bdlakbrn bende 5 Eylül ‘de özel sağlıkta doğum yaptım 🙏🏼 Yunus Aydın doktorum, tavsiye ederim 🫶🏻
BusraA-K avukatanne1 Çağrı hocaya detaylı ultrasona gitmiştim, yaklaşımı çok iyi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼♥️
Evrim-96 Kubra009 ay ben de gitmeyi düşünüyorum nasıl memnun musunuz acaba 4+4 haftalığım kese görünmez diye pazartesi bekleyeceğim ama inanılmaz bel ağrım var bu belirtiden kaynaklı mıdır yoksa doktora gitmeli miyim
Evrim-96 Kubra009 ya öyle mi çok sevindim ben de ona gittim whatsaap bir şey sorunca hemen cevap veriyor bu önemliymiş 🤭
senem-yabaci Ben de gebeliğimi yeni öğrendim. Özel sağlıkta Yunus Aydın doktorum. Zaten gebelikten önce de ona muayene oluyordum. Annem orada çalışıyor