Derince Adete. 2 gün kala 48 di Sonraki 2 gün 148 Sonraki 2 gün 500 Sonraki 2 gün 950 küsur felan Sonraki 2 gün 2500. Dün verdim bunu Hep 3 yada 3.5 katlıyor doktorum çoğul gebelik artışı bu ya dedi. Böyle artıp çoğul gebeliği olan varmı ♥️♥️♥️♥️
Merve_kucuk Derince Sonraki 2 gün 2500 Adetten kaç gün geçmiş oluyor? Ben kızımı hamileyken 4 gün geçmişti adetim 2545 çıkmıştı
Tturcan Derince Canım benimde çok fazla arttı ama çoğul gebelik değil. Tek kese tek bebek var. Önemli olan değerin sağlıklı bir şekilde artması.
ebrukaya06 Ben ilk verdiğimde 1326 çıktı iki gün sonra 7878 çıktı doktor da ikiz olabilir dedi ama ultrasonda tek kese tek bebek vardı bana iri bebek olabilir değerler ondan fazla yükselebilir dedi
kubrabayraktarr Benimde aynı böyle arttı 60 dı dört gün sonra 600 sonraki dört gün 7500 çıktı çoğul gebelik olabilir dedi ama tek kese tek bebek gününden önce gidiyor 5 gün falan
Hilalikooo Değerler kişiden kişiye göre değişiyor benim âdetten on gün önce on yediydi sonra 40 küsür oldu sonra 140 ya da 150 olması lazım sonra 490 sonra 1490 falandı yani burada bana da çoğul gebelik olabilir dendi ama değildi bu beta artışı kişiden kişiye göre değişiyor çoğu gebelik de yüksek çıkabiliyor evet ama genelde BT yüksekliği hani çoğul gebelik de çok çok fazla oluyor sizin bence normal artmış