Filizkumsal Ftmmmm valla canım bende bu testten adete 3 gün kala yapmıstım silik çıktı ertesi gün kan verdim pozitif gördüm bence var imkannz varsa özelin acilinde verin 2 saate çıkıyor zaten
Filizkumsal Ftmmmm ilk 5 dk içinde çıktıysa ilk resim vardır büyük ihtimal ikinci resim de bendede öyleydi ilk etap silik durdukca belirgin kurumus ama pozitifti kandada
zgeDenizKaramanAtmaca Ftmmmm bence hamilesinizz :) benm de böyle olduuu 10-15 dk içerisinde netleşti reglime 5 gün vardı
Ervaidil Ftmmmm başka markanın testini alıp tekrarlayın ben öyle yapmıştım ertesi günde kanda öğrenmiştim için rahatlar en azından ☺️
Ftmmmm Filizkumsal aynen ilk foto ilk 5 dakika içinde oldu diğeri yaklaşık 2 saat sonra fln. Yarın sabah tekrar yapacağım bakalım ne olacak
Filizkumsal Ftmmmm bence var yarn sabah ilk idrarla yapın yine aynı ise 3 testte sıkıntılı olamaz heralde silik çıkarsa yarn kan verin bnce
Filizkumsal ipekbk herkesinki aynı olacak die birsey yok keşke heves kırmasanız ya hani test işi sans işi
ipekbk Filizkumsal bende heves kırmak için demedim ki ben de çok hevesli kan vermeye gittim negatifi görünce yıkıldım başka test yapması açısından diyorum