Dlntkesn Endoplazmik daha yapmadım 37 haftadayım yapacağım inşallah prof. Dr. mertihan Kurdoğlu doktorumun ismi
Endoplazmik Dlntkesn benim de deniz hoca sağlıkla gelsin inşallah canim:) doğum vs oradaki tecrübelerini gazi üniversitesi hastanesi diye paylaşırsan da seviniriz :))
Endoplazmik Dlntkesn o zaman makineleri iyi :) yani bir tahminde bulunabilir ben de gidince 13 haftayı geçmiş olacağım heyecanlandim:)
Dlntkesn Endoplazmik tabiki hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım yazacağım ❤️ Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏼
bilgegk aysenuraskin Hastaneye yatışınızı yaptıktan sonra sizi odanıza alıyorlar ilk etapta tek kişilik odada olmuyorsunuz annem ve eşim yanımdaydı o odada fakat genel olarak nst odasındaydım ben
bilgegk Ceydaaas1 Tek kişilik odayı doğum yaptıktan sonra ayarlıyorsunuz eğer boş odaları varsa geçiyorsunuz tek kişilik odaları ücretli yer yoksa diğer odalarda kalıyorsunuz
bilgegk Ceydaaas1 O konu hakkında bilgim yok bi görüş doktorunla ama dediğim gbi doğumdan sonra boş oda varsa geçebiliyorsunuz