Melekduru Bebeğim 35+1 günlük kontrole gittim bugün doktorum 2400 kilosu dedi gelişimi 10 gün geriden geliyor bacaklar kollar baş normal ama karın bölgesi küçük zayıf bebeğin dedi bu durumla karşılaşan varmı sabahtır kendime gelemedim yardımcı olurmusunuz
Babymom07 Melekduru canım kilosu az olduğundan öyle demiştir doktor sıkıntı olmaz inşallah benim bebiş 35. Haftada 2800 dü aşırı aşırı da bir fark yok bence korkma.
esdemiralay Melekduru 32+4 teyiz. Bebeğimin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor . Ama doktorum gayet normal dedi bir problem olmadığını söyledi daha ileri haftalarda bir gerilik olursa o zaman perinatolojiye yönlendiriyorlarmış. Ama bebeğimin diğer tüm ölçümleri ilerde çıkıyor gelişimi normal yani
Sermec27 Melekduru ben oğluma hamileyken hem kafası hem boyu hem kilosu 2 hafta geriden geliyordu 37+1 de 2450 Gr 47 cm doğdu oğlum 17 gün küvezde kaldı şu anda 56 günlük maasallah çok sağlıklı eğer detaylıda bir sorun çıkmasıyla bebeğiniz minyon olabilr
Melekduru Babymom07 inşallah canım öle oldunsa başka birşey istemiyorum rabbim sağ salim yavrularımıza kavuştursun🙏🏼
Melekduru esdemiralay banada gelişimi devam etmezse erken doğum yaparız dedi umarım vaktiyle sağ salim gelir yavrularımız🙏🏼
esdemiralay Melekduru Allah vakti zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. Ama düzenli gelişiyorsa bir problem olmuyor . Genetik oluyor bazen minyon oluyor ama her hafta düzenli bir gelişimi olduğunda problem olmuyor
Suey 33+4 2350 doğurdum o kadarda fark yok ayrıca ultrasonda daha az çıkıyordu kilosu o yüzden hiç boşuna üzülmeyin haftasında kilosuda gayet yerinde