Sevcan62 basakc36 benim en başından beri böyle ya aldığımız vitaminlerden diye düşünüyorum decavit gyneferon artı magnorm
iremsevinc basakc36 en son geçen hafta tam 1 hafta çektim doguruyom sanıp sancıdan acile gittim bişi çıkmadı sonra işgale çevirdi 3 gün doktor yatırdı serumlarla düzeltti anca kendimi topladım
Esmats basakc36 33 haftadayım ve ayıptır söylemesi şu an tuvalete doğru gidiyorum😂 ishalle yaşamayı öğrendim ilaçlardan kaynaklanıyor maalesef en başından beri ishalim geçmedi bir türlü
basakc36 Sevcan62 Bi ara demir ilacım kabız yaptı sonra bi kaç gündür ishalim bel ağrım falan var anlamadım sona yaklaştıkça olan şeyler mi acaba
Sevcan62 basakc36 son haftalarda oluyor ama sizin daha erken gibi çok fazlaysa eğer doktora söyleyin ilaç yazar belki
Mlsaa99 Yedigin birsey dookunmis olabilir 1 hafta once gıda zehirlenmesi yasadim ishalle gecti komple
asozbo Esmats ay bir tek bende oluyor sanıyordum ne yesem ne içsem de geçmiyor artık korkmaya başladım
iremsevinc basakc36 daha konusmadık ama ekim başı gibi alır büyük ihtimal pazartesi kontrol var bu arada banada yediğim bişey dokunmuş bu ishal olayı olmadan 1 gün önce ıspanak yemiştim şu an dışardan ot mot yememei yasakladı