Tyg Esra7261 yani? Siz sayiyla mi toplandiniz buraya ? Dogru duzgun bisey dedik allahalla bayanin nekadarlik hamile oldugunu bilmeden once yazilan birsey belkide cok yenidir diye dedim manyakmisiniz siz ya
Gizemyunusduman Dilay06 bende 20 haftalığım son 1 haftadır yani 19.haftanın başından beri bende de oluyo aynısı özelliklede geceleri acaba benimkide hıçkırık mi yoksa damar atması mı ?
Gizemyunusduman Dilay06 ben damar atmasıdır diye hiç heveslenmemiştim şimdi özellikle bu hıçkırıklarını bekliycem 😍
Esra7261 Tyg ay sen başka tarafınla anladın herhalde. Kendin zaten gülücük koymuşsun duymam imkansız demişsin kendinle şakalaşıyorsun sandım bende ee yani o hafta da duyulmaz tabi anlamında yazdım 🙄
Denisss Tyg ne alakasi var alinganliginiz ustunuzdeyse ben napabilirim soyledigimde gayette ciddiyim gulen emoji var diye ne demeye baska tarafa cekiyosun yada yaranmi var ?
Denisss Tyg burda 5 haftalik 6 haftalik bebegimi hissediyorum diye bas bas bagiranlara karsilik 9 haftada bisey hissedemeyip bunun farkinda olan bi anneye denk gelmis olmayi desteklemisim annemiz masallah atarli giderli yok ya siz gibilere yaranilmaz insanliktan el aliskanligindan gulen emoji koyduk suclu olduk 💥
Tyg Denisss oyleyse kusura bakmayin , her postta surekli bir dalga gecen oldugu icin ben sizin dalgali bir mana ile soylediginizi sandim.. hakkinizi helal edin ozaman zan’da bulundum Hamilelik hormonlari diyelim alinganliklara :)
Krasivyy tbnck bende 22 yim canm ileriyse haftan bebektir o hareketlerini ilk öyle hissetmiştim sonra daha net hissettm
Nazhayat Bende hastanede muane esnasında olmustu doktorum midesi büyüdüğü icin hickirdigini söyledi her bebegin gelişimine göre hissettiği haftalar değişebilir.hep ayni yere vuruyo pit pit gibiyse hickirdigi işaret ve bebek icin iyi bisey olduğunu söyledi korkulacak bisey değil yanı
Glcnhsyn tbnck senin pit pit değil artık bildiğin tekme yumruk duyman lazım 😂bu zmna kdr hiç hareketini hissetmemismiydin
Buharcik Hahhaha benim miniğimle 39. Haftadayız 34 den sonra hıçkırıklarını hissetmeye başladım 😂 bazen hıçkırdıkça sanırım sinirleniyor bir tekmelemeye başlıyor sanki benim suçummuş gibi 😂😂 daha 9. Haftada hissedemezsin ama inşallah şöyle 17-18 de hissedeceksin ilk gebeliğin mi bilmiyorum ama dünyanın en güzel hissi 💙 ben doğurduktan sonra en çok bunu özleyeceğim 💙💙