Aysegul14 Birde fiyatları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim 🙏şimdiden teşekkür ediyorum sevgili anneler 🫶
myavocado Aysegul14 ben doktorumun önerisi ile Prof. Dr. Nuri Danışman’a gitmiştim, kendi kliniğine. Çok ilgili bir doktor çok memnun kaldım, Nisan ayında gitmiştim, baya zaman oldu ama yanlış hatırlamıyorsam o zaman 3.500 idi fiyatı.
Bsraa9595 Aysegul14 Prof Dr Sertaç Esin kendi yeri var. Detaylıya kendisine gitmiştim çok çok memnun kalmıştım sonrasında temmuz ayında tekrar gittim muayene ücreti 2900 tl idi 🌸
Mervecimmm Aysegul14 ben yarın için medical park Gülenay Gençosmanoğlundan randevu aldım.Bakalım nasıl olacak.Ama benimki detaylı için değil normal muayene için.
surprizbebe Aysegul14 ben Nuri danışman a gittim. Perinatolog prof. Hem burdan önerilmişti hem doktorum önermişti. 4000 lira verdim temmuz ayında. Fatura istemezsen indirim yapıyor.benimki faturalı fiyattı
Busrra06_ Fiyatla hakkında bilgi almıştım Medicana 5500 Memorial 6400 Medical park 8400 dedi hepsinde birer tane perinotoloji uzmanı var. Sadece fiyatlari araştırdım
Aysegul14 Bende Ali Ergün diye bir doktora aldım Ankara’da ama orası da 3500 dedi arkadaşım haziran sonu gitmişti 2800 e yaptırmıştı ben geçen hafta aradım 3500 dediler
Tomucuk12 Bsraa9595 kendısınasla onermeyecegım bır hekım maalsef.. onun yuzunden acılen dıkıs ıcın amelıyata gırıyordum eksık ölcmus allahtam baska hekımlere de gorundum. Çızdıgu felaket seneryosu dogru deılmiş
Aysegul14 Bsraa9595 ne zaman acaba hala aynı fiyat mı 🫣☺️ çünkü bu kadar hızla değişmesi normal mi onu da anlamadım