Masal7778 Meryem345 6*1 de devlette bebek görünmedi ama yolk saç gorundu doktor haftaya kesin görürüz bebeği dedi . Pazartesi 7 haftalık olacak özele gidecegim inşallah bebekte kalp atisida vardır benimde daha önce 12 haftalık kalbi durdu çok evhamlaniyorum
esss_92 Masal7778 bnm de ilk gebeliğimde doğuma kdar kusmuştum..bu gebeliğimde hiç bulantı kusma göğüs hassasiyetim bile olmadı şu an kızım 38 günlük..
NebahatU Benimde hiç bir belirtim yoktu kusmayı geç mide bulantısı bile yaşamadım şuan 29+2 deyiz arada bir ayaklarda ödem dışında hiç bir sıkıntım yok çok şükür 🤲🙂
akidesekeri Masal7778 benim ilk gebeliğim kısa süreli mide yanması oldu geçti gitti. Kusma mide bulantısı yerleşme kanı hiçbirini yaşamadım. 16.haftadayım
mnk_brlce1 Meryem345 Allah bir daha yaşatmasın benim öyle bir durum olmadığı halde ben hep panik 🤷🏻♀️
VeraVrea Masal7778 5+4 te duymustuk biz alttan baksaydınız ya. Neyse ben de 13. Haftaya kadar bşr sey hissetmedim bulantı kusma ağrı uyku sorunu hiçbir sey olmadı bas ağrısı bile. İlkinde olmustu basağrısı
busecnyt0108 Meryem345 ben hamilelik belirtisi yaşamadan 21 haftalık oldum sadece göğüslerim şişti kızım olucak inşallah ama cinsiyetle bir ilgisi olduğunu bilmiyorum birde sol taraftan tutunuyor sağım da bişey yok solum dolu