EbruAysen23 Kızlar bugünden itibaren başlayan birdenbire Rahime ağrı girdi ve hala devam ediyor netten baktım erken başlamış doğum falan diyor korktum ya bu sorunu yaşayan varmı beni aydınlatır mısınız
Seymaatmaca Canımmm İnstgram düzelmediği için yazamadım istek attım ama 🌸 postunu yeni gördüm bende de olmuştu bana rahim büyüdüğü için ağrı hissediyorsun demişti sen ne durumdasın Şuan da
EbruAysen23 Seymaatmaca Evet hala devam ediyor ne yazık ki doktora gitcem nu hafta içince normalmiş ama yine de bir emin olmak lazım. ayyy evet açılmadı bir türlü seninle de denk gelip konuşup edemedik nasıl haberleşiriz bilemedim 🤷🏻♀️
Seymaatmaca EbruAysen23 evet iyi yaparsınız tedbirimizi alalım içimiz rahat olsun canım 🌸 ben bi girdim istek attım ama gerisi yok henüz hala 😂
Seymaatmaca EbruAysen23 bi sıkıntın olursa ağrın vs yaz burdan canım yardımcı olurum 🌸 iletişim kurana kadar genelde giriyorum sıklıkla buraya ❤️
EbruAysen23 Seymaatmaca teşekkür ederim canım yarın öğlen müsaitliğin varsa eğer gel bana kahveye 😊 ama işte iletişimi nasıl kurucazz 😂😂
EbruAysen23 Seymaatmaca yok valla denemedim eşim yapayım dedi ama dedim boşver zamanla açılır belki diye 😂
Seymaatmaca gayesblog yaa teşekkürler yakınsan her daim bekleriz 🌸 biz de görüşebildikten sonra 🙊 gayesblog
gayesblog Seymaatmaca İstanbul pendikteyim ben. Keşke valla bana gelirdiniz dedikodu yapardık biraz 😅😘
Seymaatmaca EbruAysen23 canıım iyi akşamlar bi yazışamadık hala 🤦🏼♀️😂 burdan sorayım sorumu evlere temizliğe giden birisini biliyormusun bu çevrede var mı tanıdığın ben malum yeniyim burda 🤦🏼♀️