Sivas58-46 gulkilickiyar ben 38 haftalık hamileyim ilk hareketini 22. Haftada hissettim genelde net olarak 22-23. Haftadan sonra hissediliyomuş
Cimenn1223 gulkilickiyar 17 de hissetmeye başladm normal vuruyor ama sert tekme yemedim henüz haraketleri cok derinden geliyor 21
gulkilickiyar Sivas58-46 hissetmeyince bişeyler korkmaya başladım kafamda düşünüp duruyorum birkaç gündür
Sivas58-46 gulkilickiyar inanın bende çok korkmuştum 20 haftalıkken tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittiğimde bana sordu ebe bebeği hissediyormusun diye yok dedim kalp atışını dinledi kalbi atıyordu 2,3 hafta bekle dedi erken olabilir dedi
Sivas58-46 Sivas58-46 gulkilickiyar yani demek istediğim korkmayın erken sizinki daha kalbi atiyorsa sorun yoktur zaten
Drfatma Korkmayın plesenta önde olabilir o zaman zaten az hissedersiniz ilk gebelikse 22 24 e kadar hissedersiniz
Glchan_34 @gulkilickiyar 21.haftada hissetmiştim ben bağırsak hareketi zannedip arkadaşıma yazmıştım arkadaşım da çocuğunu b*Ka benzettin diye dalga geçmişti 😂
Mlsaa99 Ben bugun ilk tekmemi arka arkaya 2 tane yedim cok guzeldi 20+0 dayız . Daha once ben cocugu hissettigimi saniyordum kalp atisi gibi elimin altina geliyordu ama tekmeyi hissetmek bambaşkaymis🥹🫄🫄
Leyli_gul gulkilickiyar ben 20+3üm 19a girer girmez pıt pıt bişeyler hissettim tekme gibi değilde sanki nasıl desem su sıçrar ya öyle bişey ama şuna gece özellikle göbek deliğimin alt tarafından vurduğunu hissedebiliyorum.İlerleyen haftalarda daha net hissederiz daha erken zaten göbek gerildikçe daha fazla hissiyat oluyor
Fatmasedef gulkilickiyar sizinle aynı haftadayım ufak ufak birşeyler hissediyordum ama dün yemek sonrası uzandığımda gayet net üç kere tekme hissettim ve sonrası geldi emin ol yakındır hissrtmediysende😊
NurZenkin gulkilickiyar ilk gebelik ve sonrakilere göre değişiyor hareketleri.Kizimda 22 haftaliktim hissettiğimde .Şuan 20+2 olacağım çok net hissediyorum 17 haftalıkken başladım hissetmeye.