Umbaby Merhaba bugün doktor kontrolüm vardı , 8. Haftamdayım çok mide bulantısı çektiğimi söyledim doktor prilam günde 3 tane ve ayrıca 1 adette prizin ilaç yazdı sizce ikisini bir arada kullanmak beni olumsuz etkiler mi ? Kararsız kaldım açıkçası
iiremgrzbyr Umbaby ben sadece prilam kullanıyorum diğer ilacı bilemedim doktoruna bir sor bence bulantı ilacı çok iyi ama rahatlatıyor
Cansuuuh Umbaby ben prilam kullanıyorum ilk günden beri altı aylığız hala kullanıyorum. Bi defasında bittiğinde tekrar yazmalarını istedim prizin yazmış vitaminli olanı daha iyisi falan dedi ama denedim prilam kadar etki etmedi ikisini bi arada kullanmanız ne kadar doğru bilmiyorum prilam tek başına yetiyor zaten
Cansuuuh Umbaby ben prilam kullanıyorum ilk günden beri altı aylığız hala kullanıyorum. Bi defasında bittiğinde tekrar yazmalarını istedim prizin yazmış vitaminli olanı daha iyisi falan dedi ama denedim prilam kadar etki etmedi ikisini bi arada kullanmanız ne kadar doğru bilmiyorum prilam tek başına yetiyor zaten
Mlsaa99 Prilami icerken gece yatmadan once iki tane sabah hala devam ediyorsa 1 tane daha ic diger ilacina ihtiyac duymazsın