anneyimben_46 Cihangir09 AA bende aynı sizin gibiyim 6 aylıkken bebişim hamile olduğumu öğrendim ilk bebeğim akıllı maşallah zor bı bebek değildi ikiisine bir nasl baktniz bende bundan korkuyorum ☺️🥲
Cihangir09 anneyimben_46 ikisine bir bakamadım malesef ilk bebeğim erken doğum sonrası vefat etmişti 😑 güzel düşünün güzel olsun inşallah rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmis ne güzel ikiz gibi olurlar benim şuan oğlum 4 yaşını geçti 19 haftalık da hamileyim keşke daha erken olsaydi beraber buyurlerdi oğlumda bu kadar benim üstüme düşmezdi diyorum ama kısmet böyleymiş ☺️
Yaseminece Kayramelisa97 ilki 4 yaşında daha iki aylık hamileyim ama ben ilk sezaryenimde çok çektim üç hafta ağrım oldu oturup kalkamadım çocuğu kucağıma alamadım o yüzden çok korkuyorum uykularım kaçıyor acaba bu dikiş konusunda doktorun elinin hafifliği falan önemli mi yani doktor değiştirsem mi diyorum
babygst Kayramelisa97 aynı durumdayım araları 12 ay olacak nasipse ilki tüp bebekti 2. De tüp olur diye saldık 3. Ayda hamile olduğumu öğrendim yine de çok şükür tabiki İlk sezaryenim travma ile geçmişti bunda uykularım kaçıyor :(
Kayramelisa97 babygst benimde ilk bebeğim tedaviyle oldu ikinci imkansız gibiydi ama oldu kısmet demek Allah verirse oluyor korunarak kalanda var İsteyip her yolu deneynip servet döküp olmayanda var
dorukabioluyor Sezaryen deyince bi bayılma hissi geliyor. Benim de 2. Olucak korkuyorum İnşallah 2. 1. Den kolay geçer hepimizinde. Allah yardımcımız olsun. 🤲🏻
Esrahrz Kayramelisa97 benm cocugumla yasitmis ve bendede ayni dusunce var.suan 36+2yim bakalim gorecez
BeyzaGnes12 Cihangir09 konudan bağımsız birşey sorabilir miyim?? Benim ilk sezeryan bölgem kahverengi kalmıştı.. bu doktorum ikinci sezeryani yaparken orayı alabileceğini, estetik yapacağını söyledi Bu konuyla alakalı bilginiz var mı
BeyzaGnes12 Cihangir09 bende ilk doğumum şehir hastanesiydi kahverengi kaldı dikiş izi 5 yıl geçti üstünden.. bunda özele gidiyorum doktor istersen bunu alabilirim estetik dikiş atarım dedi…acaba yapan varmı diye merak ettim inşallah bilen çıkar 😊
Ceyda24 Liv3652 bnse yanimda kimse olmadin istym . Sadece esim olsun istym. Kaynnm iki defa aramamistr hamileligimde bn gelicm dyomus esime . Niye geliyon ki….. Gel dedik mi yani. Hangi samimiyetle… Ne dycm nasil gelme dyecm bilmiym
Kirmizibalikgolde Kayramelisa97 benim ilk sezeryanım zordu ama ikinci sezeryanı oldum uyuşukluğum geçti tek başıma kalktım yürüdüm kimseden destek bile almadım taburcu oldum resmen o gün normal hayatıma döndüm hatta 4. 5. Günü 1 buçuk yaşındaki kızımı bile alıp kaldırmıştım (mecburen düşecekti tutmak zorunda kaldım)
Hicoo Kayramelisa97 Kayramelisa97 bende ilk doğumumda çok kolay iyileştim üç gün sonunda her işimi kendim yapabiliyordum. İkinci sezeryendan sonra bir hafta sürdü iyileşmem evet ilkinden daha acılıydı ama geçti. Şu an 34. Haftada 3. Bebeğimi bekliyorum ama bu sefer hepsinden fazla korkum var nedenini bende bilemedim aşlah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
GuzelMelegimm Kayramelisa97 2. Sezaryenim çok zordu. 2 gün acı içinde kıvrandım. Hıçkıra hıçkıra ağladım. 4 yasında kızım var kesinlikle ilgilenemezmişim gözüm kimseyi görmedi o an. Üstelik kızımın da beni o şekilde görmesini istemem
HaticeTekin Kayramelisa97 Aynı yerden kesilme olmuyor canım iyilesmesi ozman çok zor olur en fazla 3 4 cm yukarisindan kesiliyor o konuda korkma bende 2. Ye sezeryan olucagim