Eceninanne bilgeeS urfada ablam 4 bine yaptı normal dogum. Normalde 7 bin doktor tanıdık 4 bin aldı . Sızınkı 31 bin fazla😊
cananalacam bilgeeS ben doruk yıldırıma gidiyorum 22 bin dediler bu hafta anlaşıcam bakalım belki gitmek istersiniz bu hastaneye diye söylemek istedim 🫶🏻
Manolya-27 Eceninanne hangi hastane idi acaba eşimin arkadasi da orada yapmıştı 8bin normal dogum bize çok uygun gelmişti antebe göre
Karanfil_ Nurglsari 50 bini ona vereceksem bi zahmet o doğursun ben acı çekicem ben doğuracam 50 bini doktor alsın 😀 valla akıl karı değil o parayı vermek devlet en tecrübeli ebelerle dolu
Ulku2106 Hayat hastanesinden 28.200 fiyat aldım. Ocakta olacak doğumum o zamana kadar tekrar artar tabi 🤦♀️
raabiiiaaaa Ulku2106 ücreti şimdiden ödeyip fiyat sabitleme yapabiliyorsunuz zaten 3 paket var en uygunu bu sanırım bende bu paketi seçicem😄🙈ocakta zam getiriyorlar çünkü tekrardan
Ulku2106 raabiiiaaaa paket halinde mi oluyor bilmiyodum doktorumda orada ama meraktan telefonda bilgi aldım ben onu söylediler sadece gidince bilgi alayım bari
dlrbdrd bilgeeS maraşta sular akademi hastanesinde ebe doğumu 12 bin doktorun sezeryani 22 bin doktorun normal doğumu 24 bin dediler
Sivas58-46 Kızlar bende 36 haftalık hamileyim marşta oturuyorum buralarda da 30000 aşağı değil banada çok geldi devlette yapacam