Esrgmss Kızlar ben 20 haftalık hamileyim ilk aydan sonra hiç bulantım olmamıştı bugün sabahtan beri midem bulanıyor 3-4 oldu istifra ediyorum yediğimi çıkarıyorum normal mi bu hastaneye gitmeli miyim
Tue16- Esrgmss benim 7.hafta başlayıp 28.hftaya kadar sürdü, bi gün banada aynısı olmuştu başlarda,hastaneye gidip acilde serum takınmıştım,prilam bulantı ilacı kullandım hep
Filiz-02 Esrgmss normal canım 30 haftalık oldum başından beri günde 10 defa kusuyorum hastaneye çok gittim normal dediler ilaç verdiler işe yaramadı
perihankrkya Filiz-02 bende bugun cok kustum balgam falan cikti hala bogazimda balgam var bulanti yapiyor sürekli sizde de oluyor mu acaba balgam 29 haftaligim balgam mahvetti beni
Filiz-02 perihankrkya kusarken çok balgam oluyor ama şu 2 haftadır balgam oluyor önceden yoktu balgam
Aseka Ben daha 7+6yım ama 10 gündür kusmaktan içim dışıma çıktı. Prilam verdi 2 gün iyiydim hatta normale döndüm ilacı kullanmayı bıraktım bugün eeenn başa döndüm yine kusuyorum. Bu ilacı devamlı mı kullanmam gerekiyordu