Gokturkmom_ Kızlar sular malum çok kireçli temizliyorum iki gün geçmiyor yine aynı hale geliyor daha doğrusu bi yer temizlese bi yer tam temizlenmiyor.Kullandığınız kolay temizleyen ürün ,karışım herhangi bişey varsa önerebilir misiniz
Tuba-M55 Gokturkmom_ rossman da domol markasının banyo için bi spreyi var. Muslukları filan da güzel parlatıyo tavsiye ederim🙏
Tuba-M55 Gokturkmom_ mavi asperox da var ama aşırı ağır bi kokusu var kullanmadıysanız bilginiz olsun. Hassassanız kokulara sizi yorar baya
Satisati Gokturkmom_ ben bir sprey şişesine biraz beyaz sirke biraz bulaşık Makinesi parlatıcısi biraz da bulaşık makinesi deterjanı koyuyorum güzel parlatıyor
Alyask Gokturkmom_ her banyo sonrası Çek Çekle su damlalarını cekıyorum ben daha az iz oluyor bir de karbonat bulaşık parlatıcısı bulaşık deterjanı sirke karışımını kullanıyorum jilet gibi oluyor tavsıye ederim
Gamzebz Kızlar geçen gördüm bende denedim işe yarıyor onayladım 👍👍 cif ve bulaşık makinesi parlatıcısını buzdolabı poşetinin üzerine döküp kireçli yerleri ovalıyoruz iyice sonra suyla durulayıp kuruluyoruz sonuç mükemmel.
gamzebngaa_dmr Gokturkmom_ asperos mavi güç çok iyi ben onu kullanıyorum sprey zaten sıkıyorum her yerine fırçayla üstünden geçiyorum sonra duruluyorum muslukları lavaboları çok güzel silip parlatıyor tavsiye ederim
97-Mucize Gokturkmom_ valla bende bıktım artık asperox a ona buna para vermekten her duştan sonra bembeyaz olmaz yani eskiden bu kadar kireçli değildi izmirin suyu berbat sapsarı akıyor bide cabası. Domestos döküyorum süngerle üstünden geçiyorum kaçtır güzel oluyor
Evrimnbe Gokturkmom_ porçözün ekstra güçlü pas ve kireç çözücü olanı var dışı sarı mavi o çok iyi ben 5 senedir kullanıyodum şuan hep aldığım markette bulamadım ağzı spreyli olanı ama bulabilirsen dene derim çok memnundum şuan bulamıyorum
perihankrkya Gokturkmom_ ben bos bir fisfis siseye porcozu döküyorum ustten baslayip asagiya kadar heryerine sıktırıyorum esime biraz bekletip siliyorum hemen hic bisey kalmiyor tertemiz oluyor ☺️
Babymom07 Gokturkmom_ valla ben bıraktım artık temizlemeyi günde 3 kere suya giriyorum her banyoya girdiğinde zaten su izi kalıyor bende saldım hamile hamile uğraşamayacağım 🫠
ssena67 Bir kapak yumuşatıcı bir kapak parlatıcı ve biraz limon tuzunu sprey şişesinde iyice karıştırıp sıkın süngerle ovalayıp durulayın gerçekten çok beklemiş lekeleri bile geçiriyor deneyince şaşırmıştım
beyhan3678 Ben senelerdir Clonet marka banyo temizleyici ve kireç sökücüyü kullanıyorum lavobalar musluklar o kadar parlıyorki çok memnunum trndyoldan alıyorum @Gokturkmom_