Arsenugre Selam anneler, Haftamdayım fetal dna ile cinsiyeti öğrendik salıdan bu yana küçük bir organizasyon istediğim için bugünü bekledik ve cinsiyet pastasıyla öğrendikkk Çin takvimine göre kız çıkmıştı çevremde bebeği olup takvimden baktıklarımızda doğru çıkmıştı ama bizim bebeğimiz erkek olacak ( rüyamda erkek dogurdugumu da gördüm ve nasıl olduysa tüm çevrem erkek hissetti ) 😍 Sizde tuttu mu ?
Babymom07 Arsenugre ay bende çevremdeki herkese bakmıştım herkesinki de tutmuştu garip bir şekilde ama bizimki tutmadı 😅
NKaratk Arsenugre bende de tutmadı çin takmine göre erkek olması gerekiyordu ama nasip olursa kız olacak doktor bu saatten sonra değişmez pipiye dönmez dedi 😂
Malajin17 Canım çin takvimi erkek gösteriyordu doğal olarak bizde kız biliyorduk ve tutmadı diyordum meğerse bizim bebiş kız değilmis🤔
Malajin17 Arsenugre evet canim 2 defa kız denildi sonra erkek olduğunu öğrendik ama tabi gene de doğumda gol bekliyorum 🤣
Malajin17 lili19 evet evet zaten parti yapacağımız için 16. Haftayı bekledik bilerek. %80 kız dedi sonra 10 gün sonra tekrar baktığında pipi görmüyorum dedi😀sonuç 1 ay bebeği kız zannettik
Arsenugre Ebbruc tuttuğu da oluyor neye göre tutuyor anlamıyorum ya sanırım %50 ihtimal olunca zaten bazılarımızda tutmuş 😁😁😁
Malajin17 Arsenugre evet hemde evin perdesine kadar pembe oldu 😔 yıkanınca gitmesin diye iyi boya almıştık sonuç 🤒🤒