BeyzaGnes12 33+4 haftaligim 2 3 haftadir kilo alımım durdu.. genelde son haftada cok hızlı kilo alınıyor diyorlar doğru mu? Sizde nasıl oldu
Bigsecret3 BeyzaGnes12 Herkeste bir değil cnm bende son haftalar da çok yedim ama kilo alimim olmadı .
myavocado BeyzaGnes12 benim kilo alimim da 29-30′dan sonra durdu, ama çok şükür bebekte bir gerilik az kilo alma söz konusu degil. ilk aylarda çok hizli ve fazla kilo aldım ben yemem içmem de neredeyse aynı ama son aylar durdu, bünyeye göre değişiyor sanırım
BeyzaGnes12 Merymytm benim de bir ara oluyordu ama o kadar cok karpuz yedim ki sanırım ödemi atmama yardım etti
BeyzaGnes12 myavocado Kilo alımı durunca insan bebek gelişimide yavasliyor mu diye düşünüyor ister istemez.. yorumunuz içimi rahatlattı 🥰
Ozlemmmmm BeyzaGnes12 benimde eilk aylarda hızlı kilo.aldim 33 haftaligim 20 kilo almışım son iki haftadır falan aynıyım galiba ama iki gündür ayaklarımın sistigini hissediyorum bakalım nasıl devam edecegiz
BeyzaGnes12 Liliales çok sevindim 🤲 bir yanim kilo alimi durdu diye seviniyor bir yanim acaba bebek kilo almıyor mi diye endiselendirdi
Ozlemmmmm BeyzaGnes12 10 yazacagima 20 yazmam peki:) evet sıcaklar arttıkça hersey daha zor olmaya başlıyor siskinlikte tabi
Glchan_34 @BeyzaGnes12 31 haftada 72 idim 35+3 de hastanede 74 çıktı 2 kilo almıştım toplam ama ödem oluyor maalesef ayaklarım şiş