25 hafta bitmek üzere 3 gün önce şeker yüklemesi yaptırdım. Sonuçlar iyi çok şükür öncesi 73 içecek sonrası 133 2 saat sonra 111. Çok kötü oldum zaten tansiyonum çok düştü midem bulandı bayılır gibi oldum vs vs ama o günden beri bebeğimin haraketlerinde azalma var. Normalde yüzüstü uzanınca yan yatınca hemen haraketlenirdi şimdi sayılı desem yeridir. Normal bir durum mu? Korkuyorum açıkcası…

Aysegebes bende aynı şekilde içecekten sonra kötü oldum hatta yattım saat gelene kadar falan ama bebişin hareketlerinde bir sıkıntı olmadı canım sana öyle gelmiş olabilir mi acaba istersen bir doktora görün için rahat etsin ama bildiğim kadarıyla bebeğe zararı olan bir şey değil

Babymom07 Bende bebeğe zararı yok diye biliyorum ama eminim haraket azlığı var. Aslında 4-5 gündür tansiyonum hep çok düşük onunla mı ilgili bilmiyorum. 10 gün sonra zaten gidicem doktorum uzak yaşadığım yerden inşallah bir sıkıntk yoktur 😔

Aysegebes tansiyonunla ilgili olabilir o zaman canım korkma ya sıkıntı yoktur inşallah o haftalarda hareket azlığı olabiliyor zaten benimde çok korktuğum zamanlar oldu ama bir sorun olmadı çok şükür içini ferah tut 🥰

@Aysegebes şeker testiyle alakası yok tansiyonunuz düşükse belki ondandır benimki şeker testinden sonra daha çok hareketlendi

Aysegebes o haftalarda zaten rayına oturmuyor hareketler, benim o haftalarda bazen sırtıma doğru dönerdi o zaman daha az hissederdim sonra bir kaç gün sonra yine öne dönerdi. Günde 10 hareket diyorlar ama benim doktorum neredeyse 32. Haftaya kadar hareket takibi hiç istemedi.