Damlasu14 hic endise etmeyin ben aglayarak girdim ameliyata cok stres olmustum sizi anliyorum.Bence bu bir doktordan hastaneden ne beklediginize göre degisir benim hamileligim normal bir hamilelik olmadi cok riskli bi durumdaydim ama Mustafa hoca beni birakmadi güzel yönetti süreci memnun olsam da ücretten dolayi ben Sakaryada dogum yapacaktim orayla anlasamayinca mecbur cagsuya döndüm son dk degistirdim sürecimi bilen bir doktorda dogum yapmak daha mantikli geldi.Sizinki riskli bir gebelik degildir bir sorununuz yoktur a kisisi ya da b kisisinde dogum yapmaniz sizin icin farketmez cünkü kafanizda soru isareti olmaz hastanede hemsireler ebelerle zaten dogum sonrasi isiniz doktoru sadece vizitte görüyorsunuz ameliyat ekibi de hemsireleri ebeleri de cok iyiydi bence mesela ben sakinlestirici istedim yaptilar cok panik oluyorum dedim hep benim dikkatimi dagitacak sekilde konustular.Aslina bakarsaniz ameliyathanede bile isiniz anestezi doktoru ve yardimcilarla kadin dogum doktoru sadece dogumu yaptirip ic dikisi atip gidiyor