Ekarycl Dünden beri kahverengimsi ya da kirli beyaz oluyor sümük gibi akıntım var nişanmıdır ve mide bulantım hastaneye gitmeliyim
vivivi Ekarycl bende 36+1 im aynı şeyleri ysıyorum bence suyumuz geliyor ama sancım yok yarın gitmeyi düsünüyorum hastaneye siz gittiniz mi
Sevgi_2104 Ekarycl nişanı bana çok farklı tarif etmişlerdi ama bende farklı geldi mesela herkes farklı yaşıyor yani farklı akıntılar olduğunda görünmek en iyisi
duha0125 Ekarycl aynı şekilde bembeyaz bi akıntı gelmişti ve 3 cm açılma var denmişti 39+1de suni ile doğumumu başlatmıştık
Cagla-2434 H.haneye gidip bı nst çektirin içiniz rahat etsin bence zaten nişan ise ve açılma yoksa eve gönderirler . en azından suyunu falan da ultrason ile kontrol ederler sorun olmadığı netleşir. Kaç haftalık hamilesiniz
Cagla-2434 Ekarycl zamanı gelmiş bence bı gidin aklınızda kalmasın bende tam 37 oldum ağrı sızı var bir önceki hafta hafif sancılarım çıktı ama nişsan yada başka belirtim yok.
Tubi2929 Mide bulantısı son haftalarda bebeğin dönmesine işaret olabilir kanala yöneliyordur hastaneye gidin bence
Cagla-2434 Ekarycl nasıl yani kafasına dokundu o zaman açılma olup olmadigini söylemedi mi aaa özel mi devlete mi gidiyorsunuz
Cagla-2434 Ekarycl vallahi ilk kez gördüm böyle bı yorum 😃 bebeğin kafasına dokunmak demek en az ¾ cm açıklık demek ins pazartesi sağlıklı haberler alirsiniz