Ayshe-h çok geçmiş olsun hepimize. Rabbim şifamızı versin inşallah hanımlar. Gerçekten korkunç bir acı. Ağrı bile diyemiyorum artık acı çekiyorum. Dediğiniz gibi sağımdan soluma dönemiyorum. Hele bir de boşta bulunup direk düz sırt üstü yattıysam eyvah. Düz oturduysam eyvah. Ayağa kalkıp yürümem 15 dakikayı buluyor. Çok araştırdım, çok bakındım. Her insanda yaşlılığında taşıyacağı kalıtsal, genetik ya da vücutta barınan hastalıklar 40 yaştan sonra ortaya çıkarmış. Hamilelik ya da ciddi enfeksiyon hastalıkları gibi durumlarda da bağışıklık düştüğü için bu hastalıklar 40 yaştan evvel gebelikte belirti verirmiş. Bebek bizden vitamin, kan, oksijen, mineral, kalsiyum, magnezyum ne varsa çekiyor. Bu nedenle vücudumuzun direnci ikiye bölünüyor. Vücudumuzda varsa eğer, gebelikte tetikleyebiliyormuş. Bende hiç tansiyon ve şeker sorunu yaşamadım. Birkaç yakınım yaşamış. Gerçekten 40 yaşından sonra şeker ya da tansiyon hastası olduklarını öğrenmişler. Gebelikte vücudun alt yapısında barındırdığımız ve bizi bekleyen hastalıklar ortaya çıkıyormuş maalesef. Doğumdan sonra mutlaka romotolojiye gidip romatizma testleri yaptıracağım. Sizin dediğiniz gibi doğumdan sonra da ayakta kaldığımda ya da ters pozisyon yattığımda kuyruk sokumumdaki kemiği sökmüşler gibi acı çekiyorum. Şu an zaten günüm bağıra bağıra geçiyor. Adım attıkça bağırıyorum acıdan. Yüksek ihtimalle eklem ya da omurilik romatizması olabilirmiş. Çünkü doğumdan sonra da geçmiyor ve ne zaman yorulsam direncim düşse ortaya çıkıyor bu ağrılar. O nedenle en güzeli romatizma testlerine girip az da olsa çıkıyormuş sonuçlar. Bunu delillemek. Sonra da sık sık hacamat tedavisi görmek. Allahtan gebelik birkaç ayda dişimizi sıkabiliyoruz. Eğer iltihaplı romatizma falansa 40’tan sonra mahveder bizi. Bir an evvel doğumdan sonra testlere girip adını koydurmak. Sonra da tedavisine başlamak :( başka çare yok.. çok araştırdım. Gitmediğim kimse, bölüm kalmadı. Bir tek bu duyduğum bilgi doğruladı. Muhtemelen romatizma hastasıyız hanımlar :(